Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Mihai Voropchievici dezvăluie ziua care îți poate schimba viața. 10.10.2021 - poarta spre noi începuturi

Mihai Voropchievici dezvăluie ziua care îți poate schimba viața. 10.10.2021 - poarta spre noi începuturi

Mihai Voropchievici a dezvăluit, în emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3, care este ziua care ne poate schimba viața.

Mihai Voropchievici dezvăluie ziua care îți poate schimba viața. 10.10.2021 - poarta spre noi începuturi
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    09 Oct 2021   •   20:38

10.10.2021, ziua care îți poate schimba viața. Mihai Voropchievici vorbește despre data care reprezintă o poartă spre noi începuturi.

”Zece este o cifră fantastic de puternică. Este 1 și 0, Universul acela care l-a creat. Avem o repetiție, 10 și 10, și atunci haideți să fim atenți ce ne transmite Universul, pentru că am văzut SF-uri toți, la televizor, la cinematograf și acolo spunea deschide portalul și teleportează-te.

Noi nu o să vedem toate trucurile acelea cinematografice, dar avem trucurile noastre cinematografice pentru propriul eu, pentru propria persoană. Noi trebuie să evoluăm, trebuie să ținem pasul cu lucrurile. Acum trebuie să faci o curățenie excesivă în sufletul tău, pentru că dai toate energiile negative pe care le-ai acumulat.

10.10.2021, ziua care îți poate schimba viața

Începe o perioadă de curățire. Acum sunt noi începuturi. Dacă trăiești cu gândul la trecut, la ce a fost, tu nu te-ai rupt, tu nu faci pași noi, nu aduci schimbarea, ci persiști să trăiești în acea dezordine.

Simți un pic de agitație, toată perioada asta a fost agitată anul acesta. Că am avut și alte conjuncturi care au venit, dar fiecare om a avut o agitație interioară datorită problemelor lui personale. Asta este proba ta de a demonstra că ești evoluat, să înțelegi, să te pliezi pe fiecare lucru și să acționezi în consecință, ca să faci schimbările necesare, pentru că vom avea nevoie.

O planetă mai dură, Saturn, care iese din retrogradare chiar mâine, pe 10 octombrie, este o planetă mai serioasă care ne pune să ne analizăm propriul comportament. Saturn vine și ne responsabilizează. Bucuria mare ar fi să înțeleagă și ceilalți care ar fi puși ca factori de decizie, pentru că noi luăm la micro tot ce luam. Luăm o decizie în casă, în familie, cu ai noștri, dar sunt alții care sunt puși să se ocupe de destinele unei țări.

Cu 10, ne trezește și ne trimite să acționăm dumnezeiește, cu credință în noi, cu dragoste de oameni, de semeni, să ne iubim și pe noi, dar să îi iubim și pe cei din jurul nostru., pentru că pe 11.11.2021 vor fi două săbii, doi războinici față în față.

Noi am vorbit de grupurile repetative, fiecare aceste grupări de câte două cifre vin cu niște transmisii fantastic de puternice.

Perioada asta acum și toate planetele care ies din retrogradare fac ca planurile și obiectivele noastre pe termen lung să devină mai clare. E un ajutor, e o mobilizare, te scoate din amorțeală, din agonie, din letargie.

10.10.2021 - o poartă a ascensiunii

10.10 acesta este o poartă a ascensiunii. Gândiți-vă că sunteți la parterul unui bloc. Ca să ajungeți la etajul 10, aveți variante multiple, dar vă rezumați doar la două - ori o luați pe scări și mergeți 10 etaje, dacă mai ai și bagaje cu tine, mai ai și greutăți, ia gândește-te cum ajungi; dar ai la îndemână o tehnică nouă, modernă, instruirea, pregătire, cunoașterea, iar cunoașterea asta stă într-un buton, unul verde și unul roșu. Ai apăsat pe el, vine liftul, ți-a ușurat ascensiunea.

Sunt niște energii sporite care lucrează în beneficiul tău, nu-ți mai consumi tu energia, tu deja ți-o conservi și te-a ajutat și la greutățile pe care le ai. Dar asta nu înseamnă că, periodic, liftul ăla nu se strică.

Ajutoarele astea vin într-un mod cu totul neștiut. În momentul în care ești informat că ele vin, ai o cunoștință, știi că se întâmplă ceva, dar acum nu o să stai 24 din 24 cu ochii deschiși că trebuie să vină schimbarea aia, mai trebuie să o provoci și tu. Dumnezeu îi ajută pe cei îndrăzneți, curajoși, nu pe cei leneși”, a spus Mihai Voropchievici.

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close