Antena 3 CNN Alegeri locale 2020 ALEGERI LOCALE 2020. Firea, anunţ pentru bucureşteni înainte de votul de duminică: Am luat toate măsurile

ALEGERI LOCALE 2020. Firea, anunţ pentru bucureşteni înainte de votul de duminică: Am luat toate măsurile

ALEGERI LOCALE 2020. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune că a luat toate măsurile pentru ca bucureştenii să poată vota duminică în siguranţă, având în vedere că ne aflăm în plină pandemie de coronavirus.

ALEGERI LOCALE 2020. Firea, anunţ pentru bucureşteni înainte de votul de duminică: Am luat toate măsurile
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    23 Sep 2020   •   10:15

ALEGERI LOCALE 2020. "Votul este esența democrației! Votul este un drept constituțional al fiecăruia dintre noi, câștigat prin multă suferință.

ALEGERI LOCALE 2020. Împreună cu toți colegii mei candidați la primăriile de sector, primari și viceprimari în funcție, am luat toate măsurile ca duminică, 27 septembrie, în București să se voteze în siguranță. 

ALEGERI LOCALE 2020. Îi asigur pe toți bucureștenii că pot veni fără grijă la vot!", a scris primarul Capitalei, Gabriela Firea, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

ALEGERI LOCALE 2020. Cum votăm duminică la alegeri, ca să nu luăm COVID. Dr. Virgil Musta: "Dacă respectăm aceste măsuri, nu e niciun risc"

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close