Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, despre proiectele din domeniul Sănătății: ”Peste 21.000 de perechi de ochelari au fost oferite gratuit cetățenilor”

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, despre proiectele din domeniul Sănătății: ”Peste 21.000 de perechi de ochelari au fost oferite gratuit cetățenilor”

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, a răspuns întrebărilor cetățenilor cu privire la bugetul alocat Sănătății și proiectelor din acest domeniu-cheie, care merg mai departe.

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, despre proiectele din domeniul Sănătății: ”Peste 21.000 de perechi de ochelari au fost oferite gratuit cetățenilor”
Sursa foto: Facebook/ Consiliul Județean Ilfov
de Roxana Mihăiescu    |    09 Mai 2024   •   18:30

Președintele Consiliului Județean Ilfov a declarat că, în acest an, bugetul alocat Sănătății este cel mai mare de până acum.

De asemenea, Hubert Thuma a explicat și care sunt proiectele mari cu care se mândrește întreg județul

”În primul rând, este pentru prima oară în istoria județului Ilfov când Consiliul Județean Ilfov are un buget mare, un buget corect, care răspunde necesităților cetățenilor din Ilfov.

Sunt peste 300.000 locuitori ai Ilfovului care muncesc în București și care plătesc taxe și impozite în București și, pentru prima oară, am reușit să primim din taxele și impozitele strânse din București, plătite de către cetățenii din Ilfov, o cotă înapoi, cu care putem finanța foarte multe proiecte.

Evident și proiecte în sănătate. Avem un buget record în sănătate, pentru că avem nevoie, inclusiv la atragerea de fonduri europene, de o cotă de cofinanțare destul de mare și aici aș vrea să vă vorbesc despre Spitalul Buftea, spitalul în care am atras un proiect european de 100 de milioane de euro, unde cofinanțarea va fi una generoasă și acești bani ne ajută să putem cofinanța astfel de proiecte.

Vom începe proiectul în curând și vom construi un spital nou, de la zero.

Am fost și la Spitalul Județean Ilfov, acum suntem în derulare și aici aș vrea să mulțumesc unei firme private care ne-a donat peste 4 milioane de lei și cu care construim o sală nouă de operații.

Încă o dată, vreau să vă spun că este extrem de important să avem parteneriate cu firme private, este un lucru benefic pentru noi și vreau să mulțumesc tuturor celor care ne-au dat o mână de ajutor și ne-au sponsorizat foarte mult evenimentele”, a declarat Hubert Thuma.

”Un alt proiect care îmi este foarte drag: Ilfov prin ochii tăi”

Potrivit președintelui Consiliului Județean Ilfov, anul trecut, peste 15.000 de ilfoveni care au fost consultați oftalmologic și peste 21.000 de perechi de ochelari care au fost oferite gratuit cetățenilor, prin intermediul unui proiect.

”De asemenea, un alt proiect care îmi este foarte drag: Ilfov prin ochii tăi, este un proiect care a început printr-o discuție cu patronul unei firme private. A venit și mi-a spus că ne poate pune la dispoziție 8.000 de perechi de ochelari pentru cetățenii din Ilfov, gratuit și atunci i-am spus că prefer să-mi facă un discount mare, pentru că s-ar putea să am nevoie de 30.000 de perechi de ochelari, neștiind numărul exact.

Acel domn mi-a spus că România i-a dat foarte multe și pentru că vrea să dea înapoi țării, îmi pune la dispoziție cât de multe perechi de ochelari avem nevoie.

A trecut un an, sunt peste 15.000 de ilfoveni care au fost consultați și peste 21.000 de perechi de ochelari care au fost oferite gratuit”, a mai completat Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov.

?????? ?????, ??̆?????? ?̂??????̆????? ?????? ??? ?????? ????̆?̦??????.

??̂?̦? ???? ???? ?? ??̆??̆????? Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, face toate calculele și explică, fără ocolișuri, unde se duc banii. ?? ?? ?̂???̂????̆, ?? ???????̆ ???̆, ?̂? ????????? ??? ?????̦? ???? ???? ?????????? ??? ???????? ??̆??̆??̆?̦?? ???? ???? ??? ???????, ???? ??????? Hubert Thuma, ??̆?????? ??????, ??̆??̆ ?????̆??, ?̂??????̆????? ?????? ??? ?????? ????̆?̦??????. #????̦??????????̆?????? #??????????̆??̆???? #????????????? #??????̂???????̆

Publicată de Consiliul Judetean Ilfov pe Joi, 9 mai 2024

×
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close