Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Nicușor Dan: "Pe când Cîrstoiu era candidatul alianței PSD - PNL, am avut niște discuții cu liberalii" | Primarul general, de acord cu o dezbatere electorală la Antena 3 CNN cu Cristian Popescu Piedone

Nicușor Dan: "Pe când Cîrstoiu era candidatul alianței PSD - PNL, am avut niște discuții cu liberalii" | Primarul general, de acord cu o dezbatere electorală la Antena 3 CNN cu Cristian Popescu Piedone

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a vorbit în direct, la Antena 3 CNN, despre un moment mai puțin cunoscut din pre-campania electorală.

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Apr 2024   •   16:35

Mai exact, el a confirmat că a purtat discuții cu lideri ai PNL, pe care nu i-a nominalizat, în perioada în care medicul Cătălin Cîrstoiu era candidatul comun al PSD și PNL la Primăria Generală.

Dan nu a menționat cu care lideri PNL s-a întâlnit și nici care au fost subiectele discutate. 

El a insistat însă că este vorba despre un moment mult mai recent decât cel de acum câteva luni, când liderul PNL, Nicolae Ciucă, i-a cerut să se înscrie în acest partid pentru a beneficia de susținere la Primăria Municipală.

"Ce v-am pus atunci, vă spun și acum: în momentul în care candidatul PNL-PSD era domnul Cîrstoiu, am avut niște discuții ... Asta e tot ce pot să vă spun. (De atunci,) nu m-am mai întâlnit cu ei și, evident (nu m-am întâlnit) de când ei au candidat la Primărie. E o chestiune de bun simț: în momentul în care ai o discuție care nu este publică, nu vii tu să o faci publică", a declarat el.

Nicușor Dan vrea dezbatere cu Piedone și exclude o dezbatere cu Burduja

Candidatul susținut de Alianța Dreapta Unită a spus că, în campanie, își dorește o dezbatere cu Cristian Popescu Piedone.

"Îmi doresc foarte tare (o dezbatere) cu domnul Cristian Popescu Piedone, pentru că este cel mai bine clasat din bazinul de stânga - PSD. Din momentul în care convenim ca dezbaterea să aibă loc într-un studio TV, încep discuțiile între staff-urile candidaților și se ajunge (la o înțelegere). Mi se pare corect față de bucureșteni, pentru că suntem primii doi clasați", a precizat Nicușor Dan.

El s-a declarat de acord ca dezbaterea să aibă loc la Antena 3 CNN.

Primarul general a exclus, pe de altă parte, o dezbatere cu candidatul liberal, Sebastian Burduja.

"E greu să nu spui niște lucruri într-o dezbatere electorală. E greu să nu ataci. Și e greu să uiți, a doua zi, lucrurile alea și să faci o majoritate. Eu îmi doresc o majoritate cu PNL", a explicat Nicușor Dan.

×
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close