Antena 3 CNN Actualitate Locale Două persoane, spulberate pe trecerea de pietoni de un cunoscut om de afaceri din Timișoara. Acesta ar fi avut peste 200 km/h

Două persoane, spulberate pe trecerea de pietoni de un cunoscut om de afaceri din Timișoara. Acesta ar fi avut peste 200 km/h

Carambol într-o mare intersecție, intens circulată, din Timișoara. Polițiștii sunt chiar acum la fața locului. Două persoane au fost spulberate pe trecerea de pietoni.

de Andreea Borboros    |   

Accidentul s-a petrecut în urmă cu puțin timp. 

Șoferul unui autoturism a călcat pedala de accelerație, spun martorii, cu peste 200 de kilometri la oră. Acesta a încercat să depășească o coloană de mașini care stăteau la semafor. 

Din cauza vitezei, în momentul în care a încercat să revină pe sensul său de mers, a spulberat 2 persoane care se aflau pe trecerea de pietoni, a zburat peste marcajul care delimitează cele două benzi de circulație și s-a oprit în mai multe autoturisme aflate în fața unui bloc. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma impactului deosebit de puternic 5 mașini au fost avariate și patru persoane sunt rănite. 

Echipajul medical sosit la fața locului oferă primul ajutor victimelor. 

Fratele șoferului a declarat în fața polițiștilor că acestuia i s-ar fi făcut rău la volan, motiv pentru care a intrat pe contrasens. 

Șoferul este un cunoscut om de afaceri din Timișoara. 

Subiecte în articol: Timisoara accident
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident