HUAWEI MatePad Pro 12": Tableta de câteva sute de grame care îți susține zilele intense de lucru
Publicat acum 11 ore si 52 minute
Ai încă numărul vechi postat pe Facebook? Ei bine șterge-l de urgență! Și asta pentru că dacă cineva îl găsește, îți poate accesa contul folosindu-se de un singur truc, susține un expert în securtitate, potrivit Daily Mail.
O fisură în sistemul de recuperare a contului, care permite utilizatorilor să își folosească numărul de telefon dacă își uită parola, lasă contul expus hackerilor.
Dacă unul dintre aceștia cumpără un număr care este încă legat de Facebook, pot accesa extrem de ușor profilul utilizatorului prin acest sistem de recuperare a contului.