Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Omul lui Băsescu, împreună cu Cioloș la mitingul PNL

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Omul lui Băsescu, împreună cu Cioloș la mitingul PNL

de M.Z.    |   

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Omul care i-a facut campaniile electorale timp de 15 ani fostului președinte Traian Băsescu, dar care a fost și consultantul actualului șef al statului, Klaus Iohannis, a apărut împreuncă cu premierul Dacian Cioloș, duminică, la mitingul PNL.

Este vorba despre Felix Tătaru, poprietarul unei agenții de publicitate, care din 2000 i-a făcut campanie lui Traian Băsescu.

De curând, șeful Guvernului a apărut în fotografii oficiale, al sediul Palatului Victoria, împreunp cu Felix Tătaru și alți specialiști din Advertising și publicitate.

Foto: gov.ro

În martie 2015, Felix Tătaru a ajuns ca martor la DNA, într-un denunț al lui Tudor Breazu.

Felix Tătaru, strategul campaniilor lui Băsescu, acuzat că a primit o pungă cu 50.000 euro: De ce aş lua şpagă? Lucrez la firma mea, iau banii pe firmă

Atanasiu: PNL are contract cu firma lui Felix Tătaru

Prim-vicepreşedintele PNL, Teodor Atanasiu, a spus luni, că partidul pe care îl reprezintă are contract cu agenția de publicitate a lui Tătaru.

”PNL are contract cu firma lui Felix Tătaru”, a spus Teodor Atanasiu, luni, la o Ediție specială, la Antena 3.

Felix Tătaru: De câte ori mă ataca Antena 3, câștigam alegerile

Și Felix Tătaru a reacționat, pe pagina de Facebook.

”De câte ori mă ataca Antena 3, câștigam alegerile. Mereu aproape:)”, a replicat Felix Tătaru, luni, pe rețeaua de socializare.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari