Antena 3 CNN Actualitate Consilierul PMP, care a amenințat o colegă din USR, își retrage demisia: ”Eu am fost cel agresat”

Consilierul PMP, care a amenințat o colegă din USR, își retrage demisia: ”Eu am fost cel agresat”

Consilierul PMP care a amenințat o colegă din USR, la Mogoșoaia, își retrage demisia din partid, după apariția în spațiul public a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere și susține că se vede clar că, de fapt, el a fost cel agresat.

de Andreea Ştefan    |   

”În urma unor filmări apărute în media, se observă clar faptul că nu am agresat verbal/ fizic pe dna. consilier USR și eu am fost împins (agresat) de aceasta.

Vă rog să țineți cont de faptul că, conform GDPR, am dreptul la a-mi proteja imaginea, fapt pentru care am rugat-o pe dna. consilier USR să nu mă filmeze.

Îmi asum și recunosc faptul că i-am luat telefonul din mână, pentru a o opri să mai mă filmeze, însă manipularea de care dna. consilier a dat dovadă m-a pus într-o lumină proastă, inducând în eroare prin imaginile pe care dumneaei le-a pus la dispoziție. 

Vă rog să luați act de decizia mea scrisă și să îmi acceptați renunțarea mea la demisia de onoare”, a scris Dinu Gheorghe, consilierul PMP.

Scandal în consiliul local Mogoșoaia. Consiliera USR susține că a fost agresată. ”Vă las în căruț cu rotile!”

Violențe şi amenințări cumplite în timpul unei ședințe a Consiliul Local din Mogoșoaia! Momentul a fost înregistrat cu telefonul mobil chiar de către victimă, consiliera USR Felicia Ienculescu.

Femeia susține că a fost amenințată de consilierul local liberal Valentin Ene că va ajunge în scaunul cu rotile! Totodată, femeia îl acuză pe consilierul Dinu Gheorghe de la PMP că a lovit-o și că a încercat să îi ia cu forța telefonul cu care filma. 

Alte imagini cu ameninţările primite de o consilieră USR la Mogoşoaia: "Vă las în căruţ chiar dacă mă duc la puşcărie"

Adrian Ursu, jurnalist Antena 3, a obținut, în această dimineaţă, alte imagini cu scandalul de la Mogoşoaia, în care se vede de la ce a pornit totul.

Imaginile au venit la sfârşitul ediţiei Exces de putere de seara trecută, iar drept urmare le-am publicat, astăzi, la prima oră.

Adrian Ursu a reiterat faptul că ameninţarea şi agresiunea trebuie sancţionate, iar de aceste lucruri se vor ocupa procurorul de caz şi judecătorii.

Pe măsură ce vom primi noi imagini cu scandalul de la Mogoşoaia, în care consiliera USR Felicia Ienculescu a fost ameninţată de consilierul PNL Valentin Ene, le vom publica pentru că este de datoria noastră.

Subiecte în articol: consilier PMP Mogosoaia USR
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor