Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Cum văd țăranii români criza de la Guvern: "România este la pământ, suntem o țară distrusă 100 de ani de acum încolo"

Cum văd țăranii români criza de la Guvern: "România este la pământ, suntem o țară distrusă 100 de ani de acum încolo"

Din faţa cazanului unde se face ţuica, de pe tractorul care ară câmpul sau de pe balta plină de peşte, românul de la sat urmărește cu atenţie ce se întâmplă în Guvern.

de Cristi Popovici    |   

Criza din coaliţie este subiect de discuție peste tot la ţară, iar colegul nostru, Cristi Popovici, a luat mesajele oamenilor pentru politicienii care nu se mai satură de ceartă.

Întrebați dacă pică Guvernul sau rezistă Florin Cîțu în funcția de premier, localnicii din comuna Ileana, judeţul Călărași s-au declarat dezamăgiți de actuala guvernare.

„Eu cred că rezistă că au destule pile, se descurcă mai bine. E un balamuc în guvernul ala, că nu știi cine are dreptate, că ei se ceartă şi apoi se împacă, știți", spune o gospodină.

Oamenii s-au declarat sătui de promisiuni şi spun că România este o ţară distrusă.

„Nu fac nimic. Ni se promite, dar țara e de râpă. Eu cred că trebuie să plece (n.r. Florin Cîţu), sincer, trebuie și toți trebuie să plece, nu a făcut nimeni nimic, țara asta este la pământ, suntem o țara distrusă 100 de ani de acum încolo", spune un pescar.

Întrebați apoi ce părere au că premierul nu a ştiut preţul unei pâini un fermier răspunde:

„Păi cum să știe când are el acasă angajați care îi găteşte, are salaori. Va arăt. Uiați ce mănâncă un agricultor. Și trei roșii, va arăt și roșiile".

„Să-l dărâme. Pai dacă fură, fură prea mult. Totul a plecat de la Anghel Saligny. Au zis să facă și ei ca PSD. Cîţu asta e băiat bun, poate o achita datoria din Statele Unite, că a mai rămas ceva acolo", mai spune un localnic.

„Să se ducă mâncând norii, că de când e acolo, nimic nu a făcut! Se ceartă de la Anghel Saligny. Se ceartă de la bani, aici în țara e sărăcie și ei nu se descurca acolo", mai spune o localnică.

 

 

 

Subiecte în articol: scandal coaliţie Guvernul Cîţu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"