Antena 3 CNN Actualitate "A fost ceva cu totul unic" | Cum a fost tratat un britanic care a călătorit singur într-un avion pe ruta Portugalia - Irlanda de Nord

"A fost ceva cu totul unic" | Cum a fost tratat un britanic care a călătorit singur într-un avion pe ruta Portugalia - Irlanda de Nord

Surpriză de proporţii pentru un bărbat din Marea Britanie care s-a trezit ca este singurul pasager într-un avion care zbura pe ruta Portugalia - Irlanda. Iată cum a fost tratat de echipaj.

de Claudia Popovici    |   

Evenimentul a avut loc pe 30 martie, atunci când bărbatul şi-a cumpărat un bilet de avion spre Irlanda de Nord pentru a-şi vizita familia.

Când s-a urcat în avion britanicul a avut parte de o surpriză de proporții.

Paul Wilkinson, în vârstă de 65 de ani, a simțit pentru prima dată că ceva nu e în regulă atunci când la poarta aeroportului nu era nimeni pentru zborul său.

El a întrebat personalul aeroportului dacă a existat vreo problemă cu zborul său, întrebându-se dacă acesta a fost întârziat sau anulat, dar a fost surprins când i s-a spus că va fi singura persoană la bord. Personalul l-a numit „oaspete VIP”, potrivit New York Post.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„Am crezut că râdeau”, și-a amintit Wilkinson pentru South West News Service.

„Am crezut că am ajuns mai devreme sau mai târziu. Mă tot gândeam că vor spune că zborul meu a fost anulat”.

În schimb, el s-a îmbarcat în avion și a fost numit „Regele Paul” de către echipajul de cabină pe toată durata zborului.

A putut să-și aleagă singur locul - alegând, bineînțeles, rândul din față - și a reușit să vorbească cu căpitanul înainte ca avionul să decoleze spre Belfast.

„Cred că a fost ceva cu totul unic”, a explicat Wilkinson. „Luaseră turiști în Portugalia și nu mai era nimeni care să se întoarcă și a fost pur noroc că a fost nevoie să merg la Belfast”.

Wilkinson plecase de la vacanța de golf din Portugalia pentru a participa la o înmormântare.

Tată a trei copii, el a comparat experiența cu cea de a fi într-un avion privat.

„Cineva mi-a spus că un avion privat costă în jur de 28.000 de lire sterline (34.954 de dolari) și probabil că nu se va mai întâmpla niciodată”, a spus el.

Wilkinson a savurat fiecare moment, spunând pentru SWNS că echipajul de cabină era zâmbitor și că serviciile pe care le-a primit în timpul zborului au fost „de neegalat”.

A avut parte de o demonstrație de siguranță individuală, iar aceștia au făcut chiar și fotografii ale experienței.

„Am cerut, în glumă, să mi se returneze banii pentru locul meu, pe care l-am plătit”, a spus Wilkinson. „A fost pur și simplu suprarealist. M-am plimbat în jurul avionului, am avut ocazia să aleg toaletele”.

Când a coborât din zbor a fost, de asemenea, suficient de norocos pentru a sări peste cozile de la controlul pașapoartelor, precum și se cele de la recuperarea bagajelor. El a explicat că oamenilor care lucrau la controlul pașapoartelor nu le venea să creadă că era singurul din avion.

Un purtător de cuvânt al companiei Jet2 a declarat pentru SWNS: „Suntem încântați că domnul Wilkinson a putut să experimenteze serviciile noastre premiate pentru clienți în adevăratul stil VIP”.

Zborul de trei ore l-a costat pe britanic doar 162 de dolari.

 

Subiecte în articol: avion britanic Portugalia Irlanda de Nord
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs