Antena 3 CNN Actualitate Două femei au căzut în lacul Snagov, în timp ce se plimbau pe skijet! Una dintre ele a fost salvată de martori, iar celălată este dată dispărută

Două femei au căzut în lacul Snagov, în timp ce se plimbau pe skijet! Una dintre ele a fost salvată de martori, iar celălată este dată dispărută

Două femei au căzut, vineri seară, în lacul Snagov. Sursele Antena 3 CNN spun că cele două se plimbau cu skijet-urile înainte să cadă în apă.

de Mia Lungu    |   

Update 23:42 Acțiunile de căutare se desfășoară în condiții de vizibilitate scăzută, iluminarea zonei fiind realizată cu proiectoare.

Femeia scoasă din apă de martori a fost preluată de echipajele medicale, este în stare medicală bună și nu necesită transport la spital.

Update 23:05 Potrivit surselor Antena 3 CNN, este vorba despre două femei de 27, respectiv 41 de ani. Cele două s-ar fi plimbat pe skijet înainte să cadă în apă, după ce au participat la o petrecere. Femeia de 41 a fost salvată de martori, iar tânăra de 27 de ani este căutată.

Update 22:45 În acest moment se acționează pentru căutarea persoanei dispărute cu trei bărci și echipajul de scafandri. Alte resurse ISUBIF angrenate: 3 SMURD, 1 autospecială de pompieri și 1 echipaj de descarcerare.

Știrea inițială: În urmă cu scurt timp, echipajele de salvare au fost alertate pentru căutarea a două persoane care se aflau pe lacul Snagov și au căzut în apă.

Una din ele a fost scoasă imediat de martori.

Cealaltă este cautată, în acest moment, de către 1 echipaj cu barca de la Secția Snagov, scafandri, 1 SMURD și 1 autospecială de pompieri.

 

Subiecte în articol: lacul Snagov disparut salvat skijet
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are