Antena 3 CNN Life Dr. Ștefan Tiron: Suntem intoxicați cu aluminiu, plumb și mercur. Așa determini cel mai simplu existența metalelor în organism

Dr. Ștefan Tiron: Suntem intoxicați cu aluminiu, plumb și mercur. Așa determini cel mai simplu existența metalelor în organism

Dr. Ștefan Tiron, specialist ozonoterapie, afirmă că spre deosebire de analizele de sânge, care pot să arate ce se întâmplă în organism în acel moment, analizele tisulare arată ce s-a întâmplat în organism în ultima perioadă, determinând unele intoxicări deosebit de grave.

Citește și: Dr. Ștefan Tiron: Totul despre efectele ozonoterapiei

Analiza durează 3 săptămâni și se face în Italia.

"Analiza de sânge a fost , este și va fi minunată, numai că-mi arată ce se întâmplă în acel moment exact când s-a colectat ce se întâmplă în zona aia de organism. Cel mai simplu este să recoltezi din păr cam 3-4 cm. Nu mai poți să spui că ai fost la o nuntă, că ai gost gripat o săptămână. Nu! Vorbim de 3-4 luni de zile.

Se taie acel fir de păr și se analizează ce s-a întâmplat cu corpul tău în acele luni. Informațiile pe care mi le aduce această analiză sunt senzaționale, nu sunt informațiile din sânge, pentru că o toxină care ajunge în organism, într-o jumătate de oră, o oră, ajunge în ficat, în țesutul nervos și nu o mai găsești. Atunci o găsești în analiza firului de păr", a spus dr. Ștefan Tiron.

 

Subiecte în articol: Voi cu Voicu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Zeci de magistrați au picat testul psihologic