Antena 3 Life Dr. Ștefan Tiron: Totul despre efectele ozonoterapiei

Dr. Ștefan Tiron: Totul despre efectele ozonoterapiei

14 Apr 2019   •   18:06
Dr. Ștefan Tiron: Totul despre efectele ozonoterapiei foto: captura Antena

Dr. Ștefan Tiron, chirurg ortoped, a vorbit, duminică, la "Voi cu Voicu", despre ozonoterapie, o terapie foarte importantă folosită chiar și de Regina Angliei.

Citește și: Dr. Ștefan Tiron: Suntem intoxicați cu aluminiu, plumb și mercur. Așa determini cel mai simplu existența metalelor în organism

"Ozonoterapia este o știință medicală, nu e alternativă, care nu are contraindicații. Are indicele de incidente și accidente de 0,000005, deci mult mai puțin decât aspirina sau alte medicamente. 

În plus, este ieftină. Se cumpără o mașină care caută câteva mii de euro, 3-5 mii de euro, și se poate folosi decât un spital întreg, ceea ce s-a și început acum în spitale. Ce este ozonul? Oxigenul este O2, ozonul este O3. Și la nivelul corpului există niște particule ribozomi care creează ozon, dar ozonul se întâlnește în natură când se produc descărcări electrice, la furtuni mari și dupa aia miroase ca a fân cosit - acela este mirosul de ozon.

Problema cu el este că nu rezistă mult nici în atmosferă, nici în sculele noastre aici - cam 10-15 minute este timpul de înjumătățire, în jumătate de oră nu-l mai ai, pentru că O3-ul nu este stabil", a explicat medicul.

Ozonul poate fi introdus în organism pe cale injectabilă, cu niște ace foarte subțiri, procedură asemănătoare acupuncturii.

 

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close