x close

Dr. Ștefan Tiron: Suntem intoxicați cu aluminiu, plumb și mercur. Așa determini cel mai simplu existența metalelor în organism

de D.G.    |    14 Apr 2019   •   18:27
Dr. Ștefan Tiron: Suntem intoxicați cu aluminiu, plumb și mercur. Așa determini cel mai simplu existența metalelor în organism 817 foto: captura Antena 3

Dr. Ștefan Tiron, specialist ozonoterapie, afirmă că spre deosebire de analizele de sânge, care pot să arate ce se întâmplă în organism în acel moment, analizele tisulare arată ce s-a întâmplat în organism în ultima perioadă, determinând unele intoxicări deosebit de grave.

Citește și: Dr. Ștefan Tiron: Totul despre efectele ozonoterapiei

Analiza durează 3 săptămâni și se face în Italia.

"Analiza de sânge a fost , este și va fi minunată, numai că-mi arată ce se întâmplă în acel moment exact când s-a colectat ce se întâmplă în zona aia de organism. Cel mai simplu este să recoltezi din păr cam 3-4 cm. Nu mai poți să spui că ai fost la o nuntă, că ai gost gripat o săptămână. Nu! Vorbim de 3-4 luni de zile.

Se taie acel fir de păr și se analizează ce s-a întâmplat cu corpul tău în acele luni. Informațiile pe care mi le aduce această analiză sunt senzaționale, nu sunt informațiile din sânge, pentru că o toxină care ajunge în organism, într-o jumătate de oră, o oră, ajunge în ficat, în țesutul nervos și nu o mai găsești. Atunci o găsești în analiza firului de păr", a spus dr. Ștefan Tiron.

 

Citeşte mai multe despre:

Voi cu Voicu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati