Antena 3 CNN Actualitate Firea, după ce Nicuşor Dan a spus că bucureştenii vor avea o iarnă dificilă: "Asta se cheamă înşelătorie pe faţă”

Firea, după ce Nicuşor Dan a spus că bucureştenii vor avea o iarnă dificilă: "Asta se cheamă înşelătorie pe faţă”

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea a postat pe reţelele de socializare un mesaj dur după ce, primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că iarna aceasta nu va fi deloc uşoară, din cauză că rețeaua principală de transport a agentului termic este "de trei ori mai proastă decât acum trei ani".

de Claudia Popovici    |   

Gabriela Firea a precizat miercuri că "mitul” noului Bucureşti promis de Nicușor Dan, noul primar al Capitalei, a picat imediat după ce s-a terminat campania electorală.

“A iesit primarul dreptei unite sa ne spuna ca va fi rau. Greu. Sa avem rabdare. Dupa ce toata campania a promis ca va fi bine, ca are guvernul de partea sa, care ii va da buget indestulator si aprobari rapide pentru proiecte.

S-a terminat campania, si-a luat omul votul de la cetateni, plus ce au mai furat cu procese verbale modificate cu carioca, tablete “defecte”, voturi nule etc si gata, acum spune adevarul.

Adevarul e ca va fi cam greu si “cetatenii trebuie sa inteleaga si sa aiba rabdare”, zice primarul “noului Bucuresti”, a spus Firea în postarea de pe Facebook.

Nicuşor Dan: "Tot ce putem să facem este să intervenim rapid"

 “Nu sunt bani, primaria are datorii - ce am repatat pana la epuizare -, vor fi avarii - deci opriri de apa calda si caldura, traficul s-a mai domolit cu scolile on line si telemunca, spitalele sunt construite inainte de Revolutie - deci e greu cu noile conditii ISU. Dar, pentru toate exista o rezolvare : call center", a mai spus Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

În umă cu o zi, edilul Capitalei a mers şi a văzut call-centerul în curs de implementare.

“Functiona si inainte. Nu asta e solutia salvatoare. Dar, vrea sa inchida gura cu masuri de suprafata, nu in profunzime. Asta e realitatea! Alta decat cea clamata in campanie", a mai punctat Firea în postarea de pe Facebook.

Firea: “Asta se cheamă înselatorie pe fată”

“Asta se cheama inselatorie pe fata! Sa-i inseli pe oameni ca o vor duce bine cu tine, ca ai solutii, sustinere si pe urma sa-i anunti ca va fi greu.Ca trebuie sa fie calmi si rabdatori.

A mai cazut un mit. Din pacate pentru noi toti”, a încheiat mesajul pe Facebook Gabriela Firea.

 

 

 

 

 

Subiecte în articol: Gabriela Firea Nicușor Dan
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"