Antena 3 CNN Actualitate Firea, după declaraţia lui Iohannis: “Preşedintele ţării demonstrează că sfidează votul românilor”

Firea, după declaraţia lui Iohannis: “Preşedintele ţării demonstrează că sfidează votul românilor”

Liderul PSD la Bucureşti, Gabriela Firea a lansat un atac dur la adresa preşedintelui Klaus Iohannis pe care îl acuză că nu recunoaşte evidenţa şi fortează o majoritate ultra-fragilă de dreapta.

de Claudia Popovici    |   

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut, luni seară, primele declaraţii în legătură cu rezultatele alegerilor parlamentare din 6 decembrie şi a estimat că noul guvern va fi susţinut de o alianţă de centru-dreapta.

În replica, Gabriela Firea consideră că prin aceste declaraţii preşedintele sfidează votul românilor.

“Castigatorii acestor alegeri sunt românii care au dat un vot de blam actualului guvern PNL si presedintelui tarii care s-a comportat ca un secretar de partid si nu ca un presedinte de tara echidistant si echilibrat.

Romanii au votat in numar mare impotriva unor conducatori care au condus dezastruos tara prin criza sanitara si au ingropat economia”, a spus Fireas în postarea de pe Facebook.

Gabriela Firea: “Orice improvizaţie prezidențială afectează şi mai mult democraţia”

Faptul ca, nici in aceasta seara, presedintele tarii nu recunoaste evidenta si forteaza o majoritate ultra-fragila de dreapta, demonstreaza ca sfideaza votul romanilor.

Scorul cel mai mare a fost obtinut de Partidul Social Democrat, care trebuie sa propuna noul premier.

Asa functioneaza democratia!

Asta inseamna sa respecti votul exprimat de români!

Orice improvizatie prezidențiala afecteaza si mai mult democratia si se traduce printr-o palma prezidentiala data electoratului, a mai spus Firea pe Facebook.

Gabriela Firea: “O astfel de aroganţă nu este permisă”

“Electorat adus de presedinte si PNL la vot in plina pandemie dar, pentru ca nu le convine scorul obtinut, i se intoarce spatele.

 O astfel de aroganta nu este permisa", a conchis Gabriela Firea pe Facebook.

 

 

Subiecte în articol: Gabriela Firea PSD Klaus Iohannis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!