Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 30 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii au colaborări interesante, Balanţele au succes

Horoscop 30 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii au colaborări interesante, Balanţele au succes

Horoscop 30 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Prima parte a zilei este mai tensionată, iar după-amiază ne mai liniştim.

de Georgiana Adam    |   

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 30 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii pot avea sentimentul că nimeni nu ţine cont de regulile lor sau de nevoile lor, discută despre asta cu oamenii apropiaţi şi este foarte bine. După-amiaza, e totul în ordine.

Horoscop 30 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, la început de zi pot fi puşi pe drumuri sau au tot felul de diligenţe de făcut care îi agită şi au senzaţia că nu rezolvă nimic. După-amiaza, chiar trebuie să se liniştească.

Horoscop 30 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Gemenii aleargă şi ei mai mult după bani, încearcă să găsească nişte subterfugii, nişte amânări, oricum să nu scoată bani din buzunar, dar dacă ar putea să obţină, ar fi foarte bine. După-amiaza, au nişte răspunsuri.

Horoscop 30 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, agitaţia din prima parte a zilei se linişteşte cumva după-amiză şi toate lucrurile mai grele ar fi bine să le facă după ora 14.

Horoscop 30 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, atenţie la sănătate şi tot felul de griji care îi confuzează, aşa că abia după-amiază sunt mai curajoşi, mai clari, înfruntă nişte probleme sau nişte rezolvări.

Horoscop 30 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Fecioarele pot avea şi ele un început de zi mai tensionat, mai ales dacă au nişte aşteptări înşelate de la apropiaţi sau nişte amânări. După-amiază pot găsi soluţii sau abandonează nişte lucruri care nu sunt de rezolvat azi.

Horoscop 30 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, tensiunile sunt legate de diferenţe de opinie, mai ales în prima parte a zilei, iar după-amiza pot găsi alt mod de abordare. Datorită isteţimii lor, o situaţie se poate rezolva şi lămuresc pe altcineva.

Horoscop 30 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

La Scorpioni, griji de tot felul, mai ales pentru că primesc infromaţii pe care nu le stăpânesc şi nu ştiu cum să le lege, mai ales în prima parte a zilei. După-amiaza se concentrează şi uşor-uşor găsesc soluţii sau un mod de abordare corect.

Horoscop 30 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, după-amiaza e mai valoroasă, vine cu nişte răspunsuri sau întâlnesc o persoană care e sigură pe ea şi cu experienţă şi care în convinge pe Săgetători să asculte şi primesc sfaturi bune.

Horoscop 30 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii fac un sacrificiu care e util şi care îi ajută să meargă mai departe. Cu alte cuvinte, lasă de la ei, dar asta în a doua parte a zilei. Este un lucru bun şi au senzaţia că nu şi-au ştirbit demnitatea prin asta, deci cumva înţeleg mai profund nişte lucruri.

Horoscop 30 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii muncesc, dar nu cu prea mult sport. Abia după-amiaza munca lor se vede sau este apreciată şi ei sunt mulţumiţi că au mulţumit pe cineva, chiar dacă nu au câştigat nimic.

Horoscop 30 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, este o zi cu emoţii, nu prea ştiu cum să-şi exprime nici emoţiile şi nici ideile, însă după-amiaza găsesc cuvintele potrivite sau cumva prin ceea ce fac transmit celor din jur cum stau lucrurile. După-amiaza e bună şi pentru sănătate.

Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are