Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul toamnei cu Mariana Cojocaru. Vine Mercur retrograd din nou: ”Vom fi martorii unor răsturnări care ne vor șoca”

Horoscopul toamnei cu Mariana Cojocaru. Vine Mercur retrograd din nou: ”Vom fi martorii unor răsturnări care ne vor șoca”

Prima zi din septembrie este agitată și ne pun chiar și astrele la încercare la început de toamnă.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Urmează o perioadă cu Mercur retrograd. Mariana Cojocaru ne spune cum ne afecteză acest lucru. 

Este un aspect amplu pentru că începutul de toamnă vine cu o conjucție care trebuie să ne pună pe gânduri: este vorba despre Lilith cu axa carmică în Gemeni și în Săgetător care face cuadratură cu soarele din Fecioară.

Asta anunță răsturnări bruște de situații care pot scăpa de sub control: conflicte, rupturi, chiar probleme de sănătate, trădări în dragoste. Lucruri care vin după un ciclu carmic de 20 de ani și cel mai bun exemplu este momentul din SUA cu turnurile gemene. Lună neagră în Gemeni.

Avem și lucruri bune. Oamenii vor pune punctul pe ”i” și își vor cere drepturile pentru că va intra cât de curând și Uranus retrograd în Taur.

Și România este guvernată de Uranus. Va crește totul în amplitudine, pe finalul lunii vom avea 7 planete retrograte, nu doar Uranus. Mercur e folclor, e o planetă blândă, dar Uranus retrograd este dur.

Nu putem rămâne indiferent la ce se întâmplă în România. Vom fi martorii unor răsturnări care ne vor șoca.

Subiecte în articol: Mariana Cojocaru
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta