Antena 3 CNN Actualitate Iată cum să îți dezgheți parbrizul în mai puțin de un minut. Trucul pe care orice șofer trebuie să îl știe iarna

Iată cum să îți dezgheți parbrizul în mai puțin de un minut. Trucul pe care orice șofer trebuie să îl știe iarna

În condiții de iarna, șoferii vor fi supuși la tot felul de încercări în trafic, dar până să ajungă acolo, trebuie mai întăi să poată intra în mașină și să o curețe, astfel încât să aibă vizibilitate normala.

de M.V    |   

În timpul iernii, șoferilor le este extrem de greu să își dezghețe mașină. Întregul proces este unul anevoios, care le pune răbdarea la încercare de fiecare data. 

În principiu, exista câteva reguli simple, care te ajuta să scapi de gheața apărută peste noapte. Este recomandat să pornești mașină cu zece minute înainte să pleci și să folosești un lichid bun de parbriz. 

Ken Weathers, de profesie meteorolog, a găsit o alta soluție ingenioasă pentru această problemă. Bărbatul a realizat în un amestec care iți dezgheață parbrizul în mai puțin de un minut, informează descoperă.ro. 

Ingredientele sunt ușor de procurat și nu sunt costisitoare. Tot ce trebuie să faci este să adaugi într-un recipient cu pulverizator 2/3 parti alcool izopropilic și 1/3 apa. În momentul în care soluția este pulverizata pe parbriz, gheață se topește imediat. Iar pentru că alcoolul nu va îngheța, poți depozita sticla chiar în mașină. 

Subiecte în articol: parbriz solutie truc
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are