Antena 3 CNN Actualitate Ilie Năstase aruncă bomba după ce Iohannis a decis să retragă ordinul „Steaua României” persoanelor condamnate: Altul care a furat șase case și nu e penal!

Ilie Năstase aruncă bomba după ce Iohannis a decis să retragă ordinul „Steaua României” persoanelor condamnate: Altul care a furat șase case și nu e penal!

Ilie Năstase a venit cu un atac exploziv la adresa lui Klaus Iohannis, după ce președintele a anunțat că va retrage toate decorațiile primite de-a lungul anilor de persoane condamnate penal.

Fostul tenismen, decorat de Klaus Iohannis în 2016 cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de Comandor, ar putea fi lăsat fără distincție.

”E un mut care nu spune nimic. S-a dus în Statele Unite și a venit cu o caschetă și o insignă, în loc să vină cu vizele ridicate românilor. S-a dus premierul polonez și a ridicat vizele în două zile. Mai mult ce să spun? 

Mă duc la Cotroceni și stau în față și i-o dau, dacă asta-l face pe el fericit.  Chiar nu-mi face plăcerea distincția dată de el. Am acceptat-o pentru că împlinisem 70 de ani. 

Eu am primit o condamnare pentru că am băut puțin. Altul care a furat 6 case și nu e penal! Eu spun adevărul!”, a zis Năstase, potrivit gsp.ro.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Noua fabrică din România care se deschide după Paște