Antena 3 CNN Actualitate Imagini cu un bebeluș încătușat, găsite de anchetatori pe pagina de Facebook a bărbatului din Vrancea care și-a omorât concubina însărcinată

Imagini cu un bebeluș încătușat, găsite de anchetatori pe pagina de Facebook a bărbatului din Vrancea care și-a omorât concubina însărcinată

Anchetatorii au găsit imagini cu un copil încătușat pe pagina de Facebook a bărbatului din Vrancea care și-a omorât în bătaie iubita gravidă.

de Adelina Miron    |   

Bărbatul a postat fotografia în luna octombrie a anului 2020, cu urmatorul mesaj: "E...FRiCA...DE..PUSCARiE.”, potrivit Ziare.com.

Sâmbătă, 5 iunie, barbatul, pe numele său Marian Jugaru, în varstă de 50 de ani, a ucis-o în bataie pe mama copilului, care îi era concubină. Femeia avea 32 de ani și era gravidă în 3 luni.

Tragedia s-a întâmplat în comuna Dumitrești. Cei doi s-au certat, iar Marian Jungu a bătut-o pe femeie. În urma loviturilor aceasta ar fi rămas întinsă pe podea. În acel moment bărbatul a sunat la 112 și a chemat ambulanța, susținând că femeia s-a simțit rău și a leșinat. Ulterior și-a sunat rudele, cărora le-a spus că femeia a băut un ness și nu se simțea bine.

Până la sosirea medicilor femeia însă a decedat. Polițiștii au început cercetările și au ajuns la concluzia că decesul femeii a survenit în urma unor lovituri. Ancheta a fost preluată de către un procuror.

Bărbatul de 50 de ani este cercetat și pentru lipsire de libertate și viol, fapte care s-ar fi petrecut, potrivit anchetatorilor, în aceeași noapte în care făptuitorul și-ar fi omorât concubina. Bărbatul a fost eliberat condiționat din închisoare în 2017, după ce a ispășit 10 ani dintr-o condamnare tot pentru omor.

Anchetatorii spun ca în funcție de încadrarea faptelor și alte agravante, de această dată instanta l-ar putea condamna pe viata.

Se pare că victima sechestrarii si violului este o alta femeie din sat. Femeia nu a povestit nimic de teamă, însă când au venit polițiștii să ancheteze omorul și-a făcut curaj și le-a povestit ce s-a întâmplat. Femeia violată venise la ei în vizita, agresorul nu a mai lăsat-o sa plece și ar fi violat-o de față cu iubita lui gravidă.

Subiecte în articol: bebelus incatusat Vrancea
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania