Antena 3 CNN Actualitate Inițiatoarea Legii anti-fumat recunoaște că a greșit

Inițiatoarea Legii anti-fumat recunoaște că a greșit

Inițiatoarea legii anti-fumat, deputata PSD Aurelia Cristea, cea care jignea jurnaliştii care au criticat proiectul, şi-a dat seama că legea este neclară şi promite că va discuta cu reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi ai Ministerului de Interne pentru a elabora un regulament de implementare.

Aurelia Cristea, iniţiatoarea legii anti-fumat şi-a dat seama abia după adoptarea proiectului că acesta are numeroase lacune. Aşa că promite să aducă îmbunătăţiri.

”Urmează să stabilim o întâlnire cu reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi ai Ministerului de Interne, ca să agreăm împreună un regulament de implementare în cazul situaţiilor care mai trebuie lămurite. Nu trebuie să particularizăm fiecare situaţie care apare, scrie clar în lege că fumatul este interzis în spaţiul public, personal nu cred că sunt chestii de interpretat. Dar poate că merită această discuţie pentru a avea o cât mai corectă înţelegere a sensului textului de lege. Eu îmi doresc ca legea aceasta să fie cât mai bine înţeleasă şi cât mai bine acceptată”, a spus inițiatoarea legii antifumat, conform curierulnational.ro.

Subiecte în articol: aurelia cristea legea antifumat
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!