Antena 3 CNN Politică Ion-Marcel Ciolacu. Cine este Ion-Marcel Ciolacu, vicepremier fără portofoliu

Ion-Marcel Ciolacu. Cine este Ion-Marcel Ciolacu, vicepremier fără portofoliu

Ion-Marcel Ciolacu este noua propunere de vicepremier în Guvernul Mihai Tudose. Un vicepremier fără portofoliu. Născut la 1967, Ion-Marcel Ciolacu este deputat PSD de Buzău, membru în Grupul parlamentar de prietenie cu Statul Israel.

Deputatul Ion-Marcel Ciolacu este membru fondator al PSD Buzău. De profesie jurist, Ion-Marcel Ciolacu s-a specializat ulterior în administrație publică locală, finalizând o serie de programe educaționale postuniversitare. Prima funcție publică deținută de acesta a fost cea de prefect interimar, în noiembrie-decembrie 2005, după care a devenit, pe rând, director al Urbis Serv și viceprimar al municipiului Buzău.

Ion-Marcel Ciolacu La alegerile parlamentare din 9 noiembrie 2012, Ion-Marcel Ciolacu a fost ales deputat din partea PSD în circumscripția electorală nr.10 Buzău, colegiul uninominal nr.7, unde l-a avut în postură de contracandidat pe democrat-liberalul Cezar Preda. Actualmente, el este secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaților. În 2015, a fost ales prin vot deschis președinte al Organizației Județene PSD Buzău.

Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște