Antena 3 CNN Politică Dragnea, acuzații după condamnare: Procurorul Papici a scris prostii în rechizitoriu. Băsescu și Macovei au făcut presiuni să fiu condamnat

Dragnea, acuzații după condamnare: Procurorul Papici a scris prostii în rechizitoriu. Băsescu și Macovei au făcut presiuni să fiu condamnat

de M.Z.    |   

Președintele PSD Liviu Dragnea, condamnat cu suspendare în dosarul Referendumul, a făcut duminică o serie de acuzații, atât la adresa procurorului Papici, cât și a fostului președinte Traian Băsescu și a Monicăi Macovei.

Șeful PSD a spus, duminică, la emisiunea Punctul de întâlnire, de la Antena 3, că procurorul Lucian Papici a scris prostii în rechizitoriu.

Acuzațiile nu s-au oprit aici. ”Băsescu și Macovei au făcut presiuni să fiu condamnat”, a mai spus șeful PSD.

”Consider că am fost acuzat într-un dosar politic”, a conchis Liviu Dragnea.

Întrebat ce a simțit după sentința de vineri, președintele social-democraților a răspuns: ”Am un sentiment de profundă nedreptate. (...) dar ”justiția divină nu greșește niciodată”, a adăugat Dragnea.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv, vineri, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani, în dosarul „Referendumul”.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi