Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, scos din închisoare și adus la DNA. Acesta este acuzat pentru o nouă faptă

Liviu Dragnea, scos din închisoare și adus la DNA. Acesta este acuzat pentru o nouă faptă

Fostul lider social-democrat a ajuns la sediul național al Direcției Anticorupție. Liviu Dragnea a fost citat pentru a i se aduce la cunoștință calitatea de inculpat în dosarul Tel Drum.

de Laura Dinu    |   

Liviu Dragnea a fost adus la sediul DNA direct din închisoare. Acestuia i se aduce la cunoștință calitatea de inculpat în dosarul Tel Drum, dosar deschis pentru deturnare de fonduri europene. 

Acuzațiile pentru care calitatea lui Liviu Dragnea în acest dosar se schimbă astăzi din suspect în acuzat sunt: constituire de grup infracțional organizat, abuz în serviciu și deturnare de fonduri europene. 

Într-un interviu la un post de televiziune, Liviu Dragnea declara, joi, că a fost citat la DNA pentru a i se aduce la cunoștință calitatea de inculpat în dosarul Tel Drum, dosar în care se consideră nevinovat. 

Mâine sunt citat la DNA în dosarul cu Tel Drum care brusc, după 3 ani, este pus din nou pe tapet, cu puţin timp înainte de campania electorală. Să se discute despre acest dosar în care - şi dacă mă întrebi de ce sunt acuzat, sincer nu ştiu. Era vorba despre două drumuri făcute cu fonduri europene. Drumurile există. Eu sunt acuzat că în timpul mandatului meu s-au făcut două drumuri importante din judeţul ăla”, a spus Liviu Dragnea.

Vă reamintim că Liviu Dragnea ispășește în acest moment, încă din luna mai 2019, la penitenciarul Rahova, o altă pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Subiecte în articol: Liviu Dragnea
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai