Antena 3 CNN Actualitate Mesajul emoţionant postat de sora mezzosopranei Maria Macsim: "A ieșit din scenă brusc. E o luptă grea cu boala”

Mesajul emoţionant postat de sora mezzosopranei Maria Macsim: "A ieșit din scenă brusc. E o luptă grea cu boala”

Mezzosopranei Maria Macsim a suferit un accident teribil în urmă cu şapte luni. Elena Heres, sora Mariei Macsim a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care povestește chinurile prin care a trecut după teribilul accident.

de Claudia Popovici    |   

Elena Heres, sora mezzosopranei Maria Macsim a postat un mesaj prin care îi îndeamnă pe cei care o îndrăgesc pe artistă să se roage pentru sănătatea acesteia.

Maria Macsim Nicoară, celebra mezzosoprană în vârstă de 52 de ani, a căzut pe scările din casa în care locuiește și a suferit un traumatism cranio-cerebral, fiind într-o stare foarte gravă, notează bzi.ro

"Dragi prieteni,

Au trecut 7 luni de când sora mea, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a trecut prin tragicul "accident” care ne-a schimbat viața tuturor, dar cel mai cumplit a deturnat cursul vieții ei.

Frumoasă, talentată, iubită, ajunsă la vârful unei cariere artistice pentru care a muncit enorm, a ieșit din scenă brusc, fără a ne mai spune cuvinte frumoase, bucurându-ne, ca de obicei.

După operația care i-a salvat viața din 10 mai, a început o perioadă lungă de recuperare: 2 luni în spitale la Iași, 2 luni la mine acasă și ultimele 3 luni iar în Spitalul de Neurochirurgie Iași, unde a mai suferit încă 3 intervenții chirurgicale necesare”, a spus sora mezzosopranei Maria Macsim.

Elena Heres: "E o luptă grea cu boala, cu monotonia”

"Astăzi, vă scriu tuturor celor care o prețuiți, o apreciați, o admirați și o iubiți pe MARINELA, rugându-vă să vă aduceți aminte cu drag de ea, să-i trimiteți un gând bun, de încurajare și să faceți o rugăciune pentru ea, pentru că are multă nevoie de toate acestea!

E o luptă grea cu boala, cu monotonia, cu depărtarea de cei dragi, cu nerăbdarea de a scăpa odată de spital, tratamente, imobilizare….

Noi, părinții și frații, suntem încrezători în puterea ei de luptă, în ambiția ei, în dorința ei de viață, în devotamentul și priceperea cadrelor medicale și, mai ales în ajutorul lui Dumnezeu pentru recuperarea ei.

Pentru a fi mai puternică însă, încurajarea pe care o trimitem Marinelei, vă chemăm să strigăm împreună:

Hai Marinela!Suntem alături de tine! Luptă şi vei birui! Doamne Isuse Hristoase, ridică pe Maria din patul de suferinţă!

Așteptăm să vă dăm vești bune și să ne bucurăm împreună de minunile lui Dumnezeu în viața dragii noastre Marinela.

LILI – sora Marinelei, cu mulțumire și recunoștință”, a scris sora Mezzosopranei Maria Macsim pe rețelele de socializare.

Mezzosoprana Maria Macsim ar fi avut un accident casnic

„Pacienta de 52 de ani avea un traumatism cranio-cerebral, fiind în comă, cu scor de comă Glasgow 5, cu hematom temporal stâng. Ea a fost preluată de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD, care a intubat-o și a transportat-o la Secția de Neurochirurgie, în sala de operație. Familia a declarat că a căzut pe scară seara și s-a lovit la cap”, au spus atunci reprezentanții SMURD.

Poliţiştii au deschis în urmă cu şapte luni o anchetă, pentru a vedea dacă a fost vorba despre un accident sau despre altceva. Până în acest moment, ancheta nu a fost finalizată.

Subiecte în articol: Mezzosoprana Maria Macsim Elena Heres
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept