Antena 3 CNN Actualitate Locale Ea este Mihaela, tânăra însărcinată care a murit după ce a intrat într-un cap de pod. Se grăbea pentru că întârziase la muncă

Ea este Mihaela, tânăra însărcinată care a murit după ce a intrat într-un cap de pod. Se grăbea pentru că întârziase la muncă

Mihaela a murit ieri, într-un cumplit accident rutier petrecut în Iași. Se grăbea să ajungă la serviciu pentru că întârziase. Și nu purta centura de siguranță pentru că era însărcinată.

de Laura Dinu    |   

Ieri, 6 decembrie 2022, puțin după ora 09:00, Mihaela și-a privit pentru ultima dată copilul, fără ca măcar să știe asta. S-a urcat în mașină și a plecat din comuna Prisăcani spre Iași. Întârziase deja la muncă, unde trebuie să fie deja de la ora 08:00. Drumul era acoperit de polei.  

La un moment dat, Mihaela a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod, nu înainte de a se izbi într-un stâlp. Imediat, tânăra de doar 29 de ani și-a pierdut conștiența.  

La fața locului au ajuns echipele de intervenție. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, tânăra mamă și-a pierdut viața chiar în dimineața de Moș Nicolae.  

Soțul Mihaelei s-a prăbușit lângă trupul neînsuflețit 

La scurt timp după accident, la fața locului a ajuns și soțul Mihaelei, care s-a prăbușit lângă trupul soției lui, care zăcea inert în șanțul de beton, acolo unde a ajuns după ce ea a fost proiectată din mașină.  

Trupul tinerei a fost preluat și dus la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Autoturismul, de asemenea, a fost ridicat și dus la un service auto pentru expertiză. 

În urma Mihaelei au rămas multe întrebări fără răspuns. Nu se știe ce a ucis-o. Graba, viteza, neatenția sau poleiul. Sau poate puțin din toate.  

Mihaela Tălmaciu a lucrat o vreme la Primăria Prisăcani ca asistent social. În anul 2016 s-a căsătorit, iar mai apoi s-a angajat la o clinică medicală, scrie bzi.ro.

O aștepta acasă un copilaș de numai 3 ani, care va trebui să crească fără mamă. Mai mult decât atât, apropiații spun că era însărcinată pentru a doua oară. Acesta ar fi fost și motivul pentru care Mihaela nu purta centura de siguranță.  

În sat, Mihaela alături de soțul ei formau o familie model. Ultima dată au fost văzuți împreună în ajun de Sfântul Nicolae, la biserica din Prisăcani.  

Subiecte în articol: accident Iași
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă