Antena 3 CNN Politică Oamenii lui Traian Băsescu se toarnă între ei. Carmen Dincă, la DNA

Oamenii lui Traian Băsescu se toarnă între ei. Carmen Dincă, la DNA

de M.Z.    |   

 

Scandalul mitei din partidul lui Traian Băsescu ia amploare. Fostul candidat la Primăria sectorului 6 al PMP, Carmen Dincă, a mers vineri dimineaţă la sediul DNA. 

Aceasta a depus o plângere penală după ce, spune ea, i-a fost retras sprijinul politic, pentru că a refuzat să dea liderilor filialei 15.000 de euro. Şi nu sunt singurele acuzaţii pe care le aduce colegilor de partid.

Membra Mișcării Populare, formațiune condusă de Traian Băsescu, a spus, vineri, că i s-a retras sprijinul politic, după ce i-a semnalat fostului președinte că în organizația din care face parte sunt probleme.

”Mi s-a retras sprijinul politic, pentru că i-am scris lui Traian Băsescu faptul că în Organizația sector 6 sunt probleme”, susține Carmen Dincă.

Situația de față a pornit după ce Carmen Dincă a anunțat că nu mai candidează din partea PMP la Primăria Sectorului 6 în București, pe motiv că partidul i-ar fi cerut 15.000 de euro ca să intre în cursă.

„Șeful organizației sectorului 6 mi-a cerut 15.000 de euro ca să înceapă campania. Nu sunt singura persoană căreia i-a cerut această sumă(…). I-am spus că nu am de unde să-i dau 15.000 de euro, că eu vin cu tot capitalul meu de imagine în acest partid(...). Miercuri, la 18:30, s-a întrunit Organizația Sectorului 6 și, fără nicio explicație, mi s-a retras sprijinul politic”, declara, joi, Carmen Dincă.

Membra PMP a spus că i s-au cerut bani pentru campanie, dar nu știe exact pentru urmau să fie folosiți.

”Mi s-au cerut banii pentru startul campanei, dar nu știu la ce urmau să fie folosiți banii”, a adăugat, vineri, Dincă.

Ea a anunțat că nu mai candidează la Primăria Sectorului 6, nici din partea partidului PMP și nici a altului partid.

”Nu mai candidez din partea niciunui partid, la nicio primărie”, a concluzionat Carmen Dincă.
 

Subiecte în articol: alegeri locale
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București