Antena 3 CNN Life Previziuni pentru 2023, de la "călătorul în timp": Un megatsunami va lovi SUA | Cele mai importante evenimente anunțate

Previziuni pentru 2023, de la "călătorul în timp": Un megatsunami va lovi SUA | Cele mai importante evenimente anunțate

Eno Alaric cunoscut pe internet sub numele de "călătorul în timp de pe TikTok", a venit cu o serie de predicții pentru vara lui 2023.

de Mia Lungu    |   

Călătorul în timp nu se lasă intimidat de internauții care îl acuză că predicțiile sale nu s-au adeverit, precum invazia extraterestră anunțată de el săptămâna trecută, și a lansat noi predicții.

Eno Alaric a adunat o comunitate de 400.000 de urmăritori pe contul de TikTok. Atacându-i pe cei care îl acuză că este un impostor, acesta a lansat noi previziuni.

"Pentru toți cei care cred că sunt fals, amintiți-vă aceste date", a spus Eno Alaric, care a avertizat în aprilie va apărea o nouă epidemie virală.

El a anunțat că în luna mai un submarin va fi tras brusc pe fundul oceanului, fără vreo explicație.

Citește și: Carmen Harra prevede o criză economică uriaşă: "Este dincolo de imaginația noastră"

"Un mega telescop a descoperit că soarele este pe cale să explodeze, iar un obiect mare și negru va apărea în fața sa", spune călătorul în timp.

De asemenea, el a mai spus că în 2023 ne așteaptă niște vești bune și că vom fi sănătoși. Dar, avertizează el, sunt și lucruri care ar trebui să ne îngrijoreze, potrivit B1tv.ro.

"Călătorul în timp", previziuni pentru 2023

15 mai 2023: Un megatsunami de 228 metri va lovi San Francisco, California. Vor fi peste 200.000 de victime.

12 iunie 2023: Un șanț adânc de 8 kilometri va apărea în urma unui cutremur cu magnitudinea de 9,5 grade, eliberând multe specii dspre care se credea că au dispărut.

18 iunie: 7 oameni vor cădea din cer la întâmplare, la moartea lor.

12 august: Oamenii de știință găsesc un leac pentru cancerul de piele, folosind o glandă pituitară de la o veveriță.

3 decembrie 2023: Un cristal mare este descoperit în adâncul Amazonului, cu puterea de a vindeca toate afecțiunile și rănile.

29 decembrie: Oamenii de știință găsesc o modalitate de a folosi celule stem pentru a crește organe de înlocuire și noi tipuri de organe.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște