Antena 3 CNN Politică Reacția PSD la declarațiile președintelui Iohannis: Grindeanu va bântui singur prin Palatul Victoria

Reacția PSD la declarațiile președintelui Iohannis: Grindeanu va bântui singur prin Palatul Victoria

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, într-o intervenție telefonică la Previziuni, de la Antena 3, că „doar bunul simț” îl poate face pe Sorin Grindeanu să-și dea demisia din fruntea Guvernului.

Codrin Ștefănescu a arătat că reacția președintelui Klaus Iohannis este una corectă căci, „pe Constituție, funcția de premier nu este vacantă”.

”O să fie singur, va bântui singur prin Palatul Victoria și așteptăm toți să își dea demisia. (...) Avem un singur om care se agață de scaun. Doar bunul simț îl poate face să plece”, a spus Codrin Ștefănescu, la Antena 3.

Purtătorul de cuvânt al Preşedintelui României, Mădălina Dobrovolschi, a afirmat, joi, într-o declarație de presă la Palatul Cotroceni, că președintele Klaus Iohannis a luat act de scrisoarea semnată de președinții PSD și ALDE, prin care au anunțat că au retras sprijinul politic pentru Guvern și cer schimbarea Executivului, însă arată că, potrivit Constituției, funcția de prim-ministru nu a devenit încă vacantă.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are