Antena 3 CNN Actualitate Locale Cum își așteaptă stațiunile montane, turiștii, la începutul sezonului de schi. Imaginile uluitoare sunt din Predeal

Cum își așteaptă stațiunile montane, turiștii, la începutul sezonului de schi. Imaginile uluitoare sunt din Predeal

Sezonul de schi se va deschide în curând, însă unele stațiuni montane din România nu sunt pregătite pentru a-și întâmpina turiștii. La Predeal, trotuarele, dar și străzile secundare nu pot fi circulate.

de Ioana Mircea    |   

Stațiunea de interes turistic, Predeal arată ca după un bombardament serios, chiar înainte de începerea sezonului de schi. Trotuarele principale, dar și străzile secundare sunt blocate de lucrări care par să nu se mai termine.

Localnicii se plâng că situația aceasta ține de aproximativ un an de zile, și că la aceeași groapă se lucrează de mai multe ori. O săptămână se lucrează la ea, a doua săptămână iar se sparge și se efectuează "modificări" în același loc.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Aceste lucrări se întind de mai mulți ani, cu toate acestea, asfaltul a fost proaspăt marcat, chiar pe lângă gropile peste care mașinile trec cu greu.

Surse neoficiale susțin că poliția locală a aplicat amenzi companiei responsabile pentru gropile imense pe care le-a lăsat în urma lucrărilor, pe motiv că pune viața participanților la trafic în pericol. Însă primăria le-a transmis organelor de ordine să retragă amenda pentru că altfel nu mai are cine să vină să facă lucrări în Predeal.

Întrebați de ce durează atât de mult lucrările, muncitorii au spus că pământul trebuie lăsat cel puțin un an să se taseze, căci altfel dacă toarnă imediat asfalt peste, se va face groapă din nou. În acest fel locuitorii orașului, dar și turiștii sunt nevoiți să umble zilnic prin noroi în stațiune și să își strice mașinile.

Nu doar drumurile sunt neîngrijite, ci și instituțiile publice și parcurile. La Poștă, localnicii abia pot urca scările dărâmate, iar copiii se pot accidenta grav în spațiile de joacă din cauza obiectelor vandalizate.

Subiecte în articol: Predeal sezon de schi
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"