Antena 3 CNN Politică Shopping de lux în Camera Deputaților! Aleșii își cumpără 25 de mașini noi, printre care trei limuzine și un sistem audio-video full HD

Shopping de lux în Camera Deputaților! Aleșii își cumpără 25 de mașini noi, printre care trei limuzine și un sistem audio-video full HD

Deputații conduși de Liviu Dragnea au găsit un nou pretext pentru a face shopping de lux: vine Adunarea Parlamentară a NATO, care va fi găzduită la București la toamnă, iar iar aleșii își cumpără 25 de mașini noi, printre care trei limuzine și un sistem audio-video full HD.

Și sunt doar primele achiziții pe care deputații le fac, pe motiv că vine Adunarea Parlamentară a NATO. 

Două milioane trei sute de mii de euro, au primit, în plus, deputații, din Fondul de Rezervă al Guvernului, bani cu care să asigure organizarea Adunării Parlamentare a NATO. Doar patru zile va dura Summit-ul, dar aleșii s-au asigurat că înalții oaspeți vor avea tot confortul. Mai ales că, după summit, de toate achizițiile se vor bucura, chiar deputații.

Într-un răspuns pentru Antena 3, Camera Deputaților a precizat că mașinile pe care le au sunt mult prea vechi. 

”În urma analizelor făcute de către compartimentele de specialitate ale Camerei Deputaților a reieșit că, prin închirierea unor autovehicule se cheltuiesc sume de bani care duc doar la rezolvarea sarcinilor de transport generate de acest eveniment,  pe când prin achiziția unor autovehicule noi se rezolvă sarcinile de transport pentru AP NATO 2017, iar ulterior mașinile vor rămâne în parcul auto al Camerei Deputaților”, se arată în comunicatul Camerei Deputaților.

 

Subiecte în articol: Camera Deputatilor
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept