Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, anunț bombă! Susținătorii nu se așteptau la o asemenea veste

Traian Băsescu, anunț bombă! Susținătorii nu se așteptau la o asemenea veste

Surpriză din partea fostului președinte Traian Băsescu. Acesta a declarat că este dispus să candideze la Primăria Capitalei din partea PMP în cazul în care lucrurile pe partea dreaptă a politicii în privința candidaturii nu se vor clarifica. ”Nu o să îmi las partidul”, a spus Traian Băsescu.

de Laura Dinu    |   

Fostul președinte susține că Victor Ponta nu are nicio șansă în fața Gabrielei Firea la Primăria Capitalei, în cazul în care PSD o va susține ”onest” pe aceasta.

Nu cred că Victor Ponta va avea șanse în fața doamnei Firea, dacă va fi susținută onest de partid, pentru că PSD are un dar nemaipomenit să își lichideze liderii. O Firea care ar mai câștiga un mandat la Primăria Capitalei ar fi o mare amenințare pentru primul scaun al PSD-ului. Am trăit momente din astea, știu foarte bine care a fost propulsia unei astfel de victorii la Primăria Capitalei”, a spus Băsescu.

Traian Băsescu, posibil candidat la Primăria Capitalei

De asemenea, acesta a declarat că nu exclude o candidatură la Primăria București, dacă situația o impune. 

Dacă lucrurile nu se vor clarifica, nu o să îmi las partidul, pentru că poate fi un exercițiu dificil pentru PMP să candideze singur. Dacă va fi nevoit să candideze, o să fac ce trebuie în politică”, a mai spus Băsescu.

Cred că-i prima dată când o să-i trimit un... Pepsi”

Cu privire la o posibilă candidatură a lui Victor Ponta, Traian Băsescu a reacționat în râs. 

„Slavă Domnului, dacă domnul Ponta pune candidat, e binevenit! Cred că-i prima dată când o să-i trimit un... Pepsi. Mi se pare o veste foarte bună pentru dreapta. Totul este ca dreapta să aibă capacitatea să valorifice acest lucru”, a spus Traian Băsescu, marți seara, la Digi24. 

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor