Antena 3 CNN Actualitate Vești proaste pentru cele cinci "sirene" goale-puşcă, filmate în apele râului Bega, la Timişoara

Vești proaste pentru cele cinci "sirene" goale-puşcă, filmate în apele râului Bega, la Timişoara

Vești proaste pentru cele cinci fete au fost filmate făcând baie dezbrăcate în Bega, în zona centrală a Timișoarei.

de Gabriel Dano    |   

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri și fac cercetări pentru a le identifica, scrie Timiș Online. Polițiștii s-au autosesizat după ce imaginile au apărut în spațiul public.

„Polițiștii Secției 1 Timișoara au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, în care se efectuează verificări pentru identificarea persoanelor și tragerea la răspundere”, a transmis IPJ Timiș.

Dacă vor fi identificate, fetele riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă.

Cele cinci tinere în costumul Evei au fost surprinse ieşind din apele râului Bega, în acest sfârşit de săptămână, la Timişoara. În ciuda vremii nefavorabile, câteva tinere din Timişoara s-au gândit să se scalde în apele râului Bega. Şi nu oricum, ci goale puşcă, şi la o oră târzie când oricum minorilor le e interzis să privească.

"Au pierdut vreun pariu sau bautura le-a dat aripi.", notează presa locală.

Totul a avut loc în zona Universităţii de Vest, vizavi de o terasa amenajată pe un vapor. Cineva a filmat întreaga scenă şi a postat pe internet. La scurt timp, sirenelor li s-a dus buhul.

În filmare, se vede cum în câteva rânduri, tinerele ies din apa, urca pe mal şi sar în Bega, spre uimirea trecătorilor aflaţi de partea cealaltă a canalului.

Subiecte în articol: Bega
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs