Antena 3 CNN Be EU Cetățenii europeni au o ocazie unică de a dezbate provocările și prioritățile într-o conferinţă privind viitorul Europei

Cetățenii europeni au o ocazie unică de a dezbate provocările și prioritățile într-o conferinţă privind viitorul Europei

Conferința privind viitorul Europei reprezintă o ocazie unică și oportună pentru cetățenii europeni de a dezbate provocările și prioritățile Europei. Indiferent de locul de proveniență sau de activitate, acesta poate fi spațiul în care să reflectați la viitorul pe care îl doriți pentru Uniunea Europeană.

Cetățenii europeni au o ocazie unică de a dezbate provocările și prioritățile într-o conferinţă privind viitorul Europei
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    09 Sep 2021   •   00:12

Indiferent de locul de proveniență sau de activitate, acesta poate fi spațiul în care să reflectați la viitorul pe care îl doriți pentru Uniunea Europeană.

La conferință pot participa cetățeni europeni, din toate categoriile sociale și de pe tot cuprinsul Uniunii, tinerii jucând un rol central în conturarea viitorului proiectului european. Pot participa și autoritățile europene, naționale, regionale și locale, precum și societatea civilă și alte organizații care doresc să organizeze evenimente și să contribuie cu idei.

Pentru a participa, trebuie să vă înregistrați pe platforma conferinței pentru viitorul Europei. Odată autentificați, puteți lua parte la discuție.

Puteți împărtăși ideile pe una dintre următoarele teme: schimbări climatice și mediu, sănătate, o economie mai puternică, justiție socială și locuri de munca, UE în lume, valori și drepturi, domnia legii și securitate, transformare digitală, democrația europeană, migrația, educație, cultură, tineret și sport. 

Se preconizează că, până în primăvara anului 2022, conferința își va prezenta concluziile astfel încât să ofere orientări privind viitorul Europei.

×
Subiecte în articol: viitorul europei conferinta
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close