Antena 3 Be EU Daciana Sârbu, realeasă vicepreședinte în Comisia de mediu din Parlamentul European

Daciana Sârbu, realeasă vicepreședinte în Comisia de mediu din Parlamentul European

25 Ian 2017   •   10:39
Daciana Sârbu, realeasă vicepreședinte în Comisia de mediu din Parlamentul European
Sursa foto: Foto: Facebook

Daciana Sârbu, soția fostului premier Victor Ponta a fost realeasă vicepreședinte în Comisia de mediu, sănătate publică si siguranță alimentară (ENVI) a Parlamentului European. Eurodeputata deține această funcție încă din iulie 2014, de la debutul mandatului de eurodeputat.

”Încrederea colegilor mei mă onorează și mă motivează. Îmi propun continuarea proiectelor pe care m-am axat în activitatea mea din Comisia ENVI, în primul rând lupta împotriva obezității în rândul copiilor, un fenomen foarte grav, cu implicații serioase asupra viitorului. Avem în această legislatură o serie de oportunități importante pentru a face câțiva pași concreți în aceasta luptă. Suntem în plin proces de revizuire a Directivei serviciilor mass-media audiovizuale, care poate și trebuie să includă măsuri mai puternice de protejare a copiilor față de promovarea agresivă a alimentelor nesănătoase”, a declarat Daciana Sârbu, pentru Libertatea.

Și europarlamentarul PSD Ioan Mircea Paşcu, vicepreşedinte al Parlamentului European, a fost reconfirmat prin vot marţi la Bruxelles pe poziţia de coordonator pentru Securitate şi Apărare (SEDE) al grupului S&D din Parlamentul European. Europarlamentarul PSD Andi Cristea a fost ales vicepreşedinte al Comisiei pentru Politică Externă.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close