Antena 3 CNN Be EU Daciana Sârbu, realeasă vicepreședinte în Comisia de mediu din Parlamentul European

Daciana Sârbu, realeasă vicepreședinte în Comisia de mediu din Parlamentul European

Daciana Sârbu, realeasă vicepreședinte în Comisia de mediu din Parlamentul European
Sursa foto: Foto: Facebook
25 Ian 2017   •   10:39

Daciana Sârbu, soția fostului premier Victor Ponta a fost realeasă vicepreședinte în Comisia de mediu, sănătate publică si siguranță alimentară (ENVI) a Parlamentului European. Eurodeputata deține această funcție încă din iulie 2014, de la debutul mandatului de eurodeputat.

”Încrederea colegilor mei mă onorează și mă motivează. Îmi propun continuarea proiectelor pe care m-am axat în activitatea mea din Comisia ENVI, în primul rând lupta împotriva obezității în rândul copiilor, un fenomen foarte grav, cu implicații serioase asupra viitorului. Avem în această legislatură o serie de oportunități importante pentru a face câțiva pași concreți în aceasta luptă. Suntem în plin proces de revizuire a Directivei serviciilor mass-media audiovizuale, care poate și trebuie să includă măsuri mai puternice de protejare a copiilor față de promovarea agresivă a alimentelor nesănătoase”, a declarat Daciana Sârbu, pentru Libertatea.

Și europarlamentarul PSD Ioan Mircea Paşcu, vicepreşedinte al Parlamentului European, a fost reconfirmat prin vot marţi la Bruxelles pe poziţia de coordonator pentru Securitate şi Apărare (SEDE) al grupului S&D din Parlamentul European. Europarlamentarul PSD Andi Cristea a fost ales vicepreşedinte al Comisiei pentru Politică Externă.

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Daciana Sarbu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close