x close

Familia Antena 3 şi cel mai mare drapel din lume. Eroii României, la Sinteza Zilei

de D.D.    |    M.Z.    |    27 Mai 2013   •   21:30
Familia Antena 3 şi cel mai mare drapel din lume. Eroii României, la Sinteza Zilei 418
O ediţie specială a emisiunii Sinteza Zilei, dedicată recordului obţinut astăzi cu cel mai mare drapel naţional, a avut loc luni seară pe Antena 3.  Jurnaliştii Antena 3 au comentat, cu lacrimi în ochi, emoţionantul eveniment şi au invitat în platou persoane care, în opinia lor, merită statutul de erou.

Vezi înregistrările emisiunii Antena 3


Mihai Gâdea a prezentat, la începutul emisiunii Sinteza Zilei, certificatul care atestă faptul că România are cel mai mare drapel din lume.

Marea soprană Angela Gheorghiu a interpretat imnul de stat al României
, în ziua în care am intrat în Cartea Recordurilor cu cel mai mare drapel din lume, realizat de Antena 3.


Dana Grecu, după ce Angela Gheorghiu a cântat imnul naţional: Eu m-aş trezi în fiecare dimineaţă ascultând acest imnOana Stancu a vorbit şi ea, cu lacrimi în ochi, despre recordul obţinut de România prin intermediul Antena 3.Stan Niţu, general în retragere în vârstă de 92 de ani, a fost rănit de două ori în al Doilea Război Mondial. Acesta a fost invitatul Danei Grecu, în calitate de erou, în cadrul ediţiei speciale Sinteza Zilei.


Mesajul emoţionant transmis de Mihai Neşu în ziua în care România a intrat în Cartea Recordurilor


Femeia căreia Mircea Badea îi poartă un respect enorm

Celebra soprană Angela Gheorghiu a transmis un mesaj echipei emisiunii Sinteza zilei, în care spune cât de mândră este de faptul că este româncă şi declară că astăzi, când România a intrat în Cartea Recordurilor cu cel mai mare drapel din lume, a fost cea mai emoţionantă zi din cariera ei.

Care sunt eroii lui Mihai Gâdea. Află răspunsul-surpriză

Jack Brockbank, reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS™, a fost invitat în emisiunea Sinteza Zilei pentru a vorbi despre recordul obţinut pentru România de Antena 3.

Eroii lui Carmen Avram prezenţi luni la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, au fost reprezentanţii Asociaţiei Române Anti-SIDA, a căror misiune este pe cale să ia sfârşit
.

Eroul lui Adrian Ursu, invitat în ediţia de luni a emisiunii Sinteza zilei, este general de aviaţie şi deţine la activ 340 de misiuni.
 


 

 
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati