Antena 3 CNN Campanii Romania in miscare Maşinile viitorului. Ce sunt maşinile hibrid şi ce impact au asupra mediului înconjurător, la "România în mişcare"

Maşinile viitorului. Ce sunt maşinile hibrid şi ce impact au asupra mediului înconjurător, la "România în mişcare"

11 Mar 2013   •   16:53
Csibi Magor, director de Program WWF România, a dezbătut alături de Adrian Manuţiu, în cadrul campaniei Antena 3 "România în mişcare", un subiect extrem de controversat şi actual: maşinile hibrid.

Maşinile electrice nu sunt prea răspândite în România. O demonstrează evidenţele Registrului Auto Român (RAR) care arată că în România sunt înregistrate mai puţin de 50 de astfel de vehicule.

Maşinile hibride şi electrice reprezintă 0,02% din totalul parcului auto local, care numără 5,32 milioane de vehicule.

Vedeţi în materialul video de mai sus explicaţiile lui Csibi Magor referitoare la maşinile electrice şi la nivelul de poluare al acestora.

Revoluţiile tehnologice şi maşini cu sisteme alternative de propulsie. Tot ce trebuie să ştii despre automobilele "verzi", la "România în mişcare" 


Vezi părerile PRO şi CONTRA timbrului de mediu.

Citeşte şi "Timbrul de mediu: de la confuzie la efect de bumerang asupra pieţei auto"

Citeşte şi materialul despre siguranţa rutieră , subiect comentat la Antena 3 şi de Titi Aur, multiplu campion naţional de raliuri.

Vezi şi un spot publicitar despre importanţa centurii de sigurnaţă, realizat de Poliţia Rutieră din Anglia.


×
Subiecte în articol: Romania in miscare ecologie
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close