Antena 3 CNN Campanii Romania in miscare România în mişcare: Secretele producţiei autohtone şi mărcilor proprii în România

România în mişcare: Secretele producţiei autohtone şi mărcilor proprii în România

România în mişcare: Secretele producţiei autohtone şi mărcilor proprii în România
27 Apr 2013   •   14:52
Antena 3 continuă seria de editii speciale dedicate celor mai importante industrii din Romania. Conceptul vizeaza prezentul si viitorul economiei nationale, intr-o nota constructiva, presupunind identificarea problemelor existente in fiecare domeniu ales ca tema, dar si a solutiilor, prin implicarea celor mai importanti specialisti din industria respectiva, precum si a decidentilor politici si economici.
 
A doua ediţie specială este dedicată industriei alimentare. "Romania in miscare” - editia ”Ştii ce mănânci!” - are un spatiu dedicat pe parcursul a două zile in programele de stiri dar si in emisiunile statiei si este gazduita de Adrian Maniutiu, prezentatorul Income, singura emisiune economica prezenta in grilele de programe ale televiziunilor de stiri din Romania.

 
Delia Nica a vorbit la Antena 3 despre prejudecata multora dintre noi, aceea că o marcă proprie de produse a unui lanţ de magazine este mai slabă calitativ. ”Eu sunt un fan al mărcilor proprii. Consumatorul şi-a ajustat foarte mult alegerea către mărcile proprii pentru că găseşte o calitate similară pentru un preţ mai ieftin pentru marea majoritatea a sortimentelor existente. Este important pentru că accesul către aceste produse mai ieftine, dar cu calităţi similare, este înlesnit pentru populaţia cu venituri medii şi mici”, a spus Delia Nica.
 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close