Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Crin Antonescu: A fost o campanie deosebită, o campanie care a întărit partidul. Despre rezultate vom vorbi mâine

Crin Antonescu: A fost o campanie deosebită, o campanie care a întărit partidul. Despre rezultate vom vorbi mâine

Crin Antonescu: A fost o campanie deosebită, o campanie care a întărit partidul. Despre rezultate vom vorbi mâine
de M.T.    |    25 Mai 2014   •   21:29

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, nu a comentat estimările rezultatului alegerilor europarlamentare conform exit-poll-urilor, spunând că subiectul va fi discutat mâine dimineaţă.

„Mulţumesc tuturor cetăţenilor români care, astăzi, şi-au exprimat opţiunea la alegerile europarlamentare. Le mulţumesc că şi-au folosit acest drept fundamental, acest drept care stă la baza democraţiei şi că şi-au manifestat o opţiune, oricare a fost ea, într-o chestiune de interes major pentru ţara noastră”, a spus Antonescu.

„Prezenţa la vot nu a fost una masivă. Mă aşteptam la acest lucru, din păcate. Nici în Europa, după toate estimările până în acest moment, nu avem o prezenţă masivă. Media de prezenţă românească este simţitor sub media de prezenţă europeană. Noi credem că ar fi trebuit să fie invers, pentru că România este o ţară care are mai mult de aşteptat de la politicile europene”, a continuat liderul liberal.

„Aş vrea să mulţumesc tuturor colegilor mei liberali. A fost o campanie deosebită, o campanie care a întărit partidul. A fost o campanie dusă în cele mai grele condiţii. Cu toate acestea, PNL a dus o campanie corectă, serioasă, mai mobilizată şi mai motivată ca oricând”, a mai precizat preşedintele PNL.

„Fac apel la reprezentanţii PNL în secţiile de votare să-şi facă datoria cu maximă seriozitate, cu maximă vigilenţă şi cu maximă corectitudine până când voturile sunt numărate şi procesele verbale încheiate. Despre rezultate vom vorbi mâine dimineaţă, atunci când vom avea rezultate oficiale”, a încheiat Antonescu.

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close