Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Liviu Dragnea: Domnul Iohannis separă ardelenii de restul României, în discursul său. Nu este în regulă

Liviu Dragnea: Domnul Iohannis separă ardelenii de restul României, în discursul său. Nu este în regulă

Liviu Dragnea: Domnul Iohannis separă ardelenii de restul României, în discursul său. Nu este în regulă
Sursa foto: Foto: VideoNews
05 Noi 2014   •   14:10
Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în urma unei şedinţe desfăşurată la sediul central al PSD, că există o problemă în discursul candidatului Klaus Iohannis, referitor la categoriile de români, fapt sesizat de colegii săi de partid. 
 
"Un lucru important mi-au spus colegii, cetăţenii din judeţele respective încep să fie mai supăraţi şi preocupaţi de discursul lui Klaus Iohannis şi a celor din jurul lui, şi anume - riscul apariţiei în Transilvania de un sentiment de respingere faţă de restul ţării. Este doar o perceţie, le-am spus că nu există aşa ceva, dar cred că pe undeva au dreptate. Iohannis şi echipa lui încep să vorbească foarte mult despre ardeleni şi restul României, ceea ce nu este în regulă. Să nu uităm că peste câţiva ani vom sărbători 100 de ani de la marea unire şi nu este permis nimănui să pună în pericol această unitate. Trebuie să aibă toţi candidaţii şi toate echipele de campanie o atitudine responsabilă. 
 
Altfel, Dragnea a ţinut să îşi felicite colegii, pentru felul în care au organizat campania pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale şi a amintit că organizaţiile judeţene au "reintrat în dispozitiv", pentru campania pentru turul II.

Referitor la declaraţia vicepreşedintelui PSD, Lia Olguţa Vasilescu, care a explicat că "Ardealul pierde de fiecare dată alegerile", Dragnea a recunoscut că există o situaţie mai specială în Transilvania. 
 
"Normal să fie supărată, nimeni nu este bucuros sau fericit în legătură cu rezultatul din Transilvania. Am discutat şi cu Olguţa şi cu colegii din Transilvania, acolo există o situaţie puţin diferită. Putem avea discuţii serioase după turul II. Le-am explicat totuşi că, de exemplu, la Cluj au fost peste 50.000 de voturi pe liste suplimentare, ceea ce nu s-a întâmplat în alt judeţ. E nevoie de o implicare mai mare a liderilor noştri locali."
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close