Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Ponta: Am votat pentru un viitor la care nu mai credeam în urmă cu un an. Cred că românii vor întoarce o pagină mai bună a istoriei

Ponta: Am votat pentru un viitor la care nu mai credeam în urmă cu un an. Cred că românii vor întoarce o pagină mai bună a istoriei

Ponta: Am votat pentru un viitor la care nu mai credeam în urmă cu un an. Cred că românii vor întoarce o pagină mai bună a istoriei
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    09 Dec 2012   •   11:10

Premierul Victor Ponta a spus că a votat duminică dimineaţă, la Târgu Jiu, cu toate gândurile bune pentru România şi pentru un viitor la care nu mai credea în urmă cu un an de zile.

"Am votat cu toate gândurile bune pentru Târgu Jiu şi România, românii vor întoarce o pagină din istoria noastră şi vor deschide o alta. Am votat ca să fim mai uniţi, să avem speranţă şi să avem un viitor în care nu mai credeam în urmă cu un an de zile", a spus prim-ministrul Victor Ponta, duminică, după ce şi-a exprimat opţiunea electorală la Târgu Jiu.

Şeful executivului a venit la Târgu Jiu împreună cu soţia sa, europarlamentarul Daciana Sârbu.

Prim-ministrul urmează să-şi petreacă toată ziua de astăzi în zona respectivă.

Victor Ponta: Toate secţiile de votare sunt deschise duminică dimineaţa, la această oră


HARTA ELECTORALĂ - Aici afli primul rezultatele la Alegerile Parlamentare de duminică

Rezultate alegeri parlamentare 2012, la Antena 3
Rezultatele preliminare exit-poll la alegerile parlamentare le vei afla pe Antena3.ro.
În ziua alegerilor, site-ul Antena3.ro va publica rezultatele preliminare oferite de CCSB şi le va posta pe HARTA ELECTORALĂ.

Seara, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu îţi vor spune cine a câştigat alegerile parlamentare din 2012. Momentul adevărului va fi la ora 21.00, când Antena 3 îţi va oferi rezultatele exit-poll-ului CCSB, iar oamenii vor afla cine a câştigat alegerile parlamentare.

Totul despre alegerile parlamentare 2012
La alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 nu există liste speciale, alegătorii pot vota doar în colegiul în care îşi au domiciliul şi numai cu cartea de identitate. Vezi regulile de desfăşurare la alegerile parlamentare din 2012.

Citeşte şi: Vezi lista colegiilor uninominale şi ce străzi/localităţi revin fiecăruia.

Vezi harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate.

Toate informaţiile despre ziua alegerilor parlamentare 2012 le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de Twitter, @antena3, şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.
×
Parteneri
Cea mai puternică rugăciune către Duhul Sfânt. Se rosteşte de Rusalii
x close