Antena 3 Campanii Romania la vot Protocol de colaborare, semnat la Cluj: BNS și CNS Cartel Alfa sprijină în alegeri candidaţii USL

Protocol de colaborare, semnat la Cluj: BNS și CNS Cartel Alfa sprijină în alegeri candidaţii USL

06 Iun 2012   •   16:42
Protocol de colaborare, semnat la Cluj: BNS și CNS Cartel Alfa sprijină în alegeri candidaţii USL
USL Cluj şi BNS Cluj-Napoca au semnat, miercuri, un protocol de colaborare, prin care sindicaliştii se angajează să sprijine candidaţii USL la alegerile locale din 10 iunie, informează Agerpres.
 
„BNS Cluj-Napoca va susţine la alegerile locale organizate pe data de 10 iunie 2012 candidatul USL la Primăria municipiului Cluj-Napoca, domnul Marius Nicoară, candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean Cluj, domnul Horea Uioreanu, precum şi pe ceilalţi candidaţi ai Uniunii Social Liberale din judeţul Cluj“, se stipulează în protocol.
 
Pe 30 mai, filiala Cluj a CNS Cartel Alfa şi USL Cluj au semnat şi ele un protocol de colaborare, prin care sindicaliştii se angajează, printre altele, să susţină candidaţii Uniunii la alegerile locale din 10 iunie.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close