Antena 3 CNN Coronavirus Bărbat din Galați, infectat cu coronavirus și internat de urgență la spital. Bilanțul a ajuns la 13 români infectați

Bărbat din Galați, infectat cu coronavirus și internat de urgență la spital. Bilanțul a ajuns la 13 români infectați

Un bărbat din Galați, recent întors din Italia, a fost infectat cu coronavirus. Testele au arătat, în această seară, că bărbatul este pozitiv la COVID-19.

Bărbat din Galați, infectat cu coronavirus și internat de urgență la spital. Bilanțul a ajuns la 13 români infectați
Sursa foto: Pixabay.com
07 Mar 2020   •   19:31

"Un nou caz de infectare cu COVID-19 a fost confirmat în această seară. Este al 13-lea caz de infecție cu noul coronavirus la nivel național.

Este vorba despre un bărbat de 72 ani, din Galați care a venit din Lombardia in data de  29 februarie. In data de 6 martie bărbatul a dezvoltat simptomatologie conformă cu definiția de caz COVID 19.

În acest context, în data de 6 martie a fost transportat cu izoleta, din locul în care se afla în autoizolare, la Spitalul județean Galați - Secția de Boli Infecțioase unde se află în prezent internat", se arată într-un comunicat al autorităților.

Tot astăzi, autoritățile au confirmat și primul caz de coronavirus în București la un bărbat de 49 de ani, care, de asemenea, s-a întors de curând din Italia.

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close