Antena 3 CNN Coronavirus Țara care abia acum a anunțat primul deces cauzat de noul coronavirus. Focarul a apărut după ce un turist a ieșit din carantină

Țara care abia acum a anunțat primul deces cauzat de noul coronavirus. Focarul a apărut după ce un turist a ieșit din carantină

Cambodgia a înregistrat, joi, primul deces cauzat de COVID-19 de la debutul pandemiei și până în prezent.

Țara care abia acum a anunțat primul deces cauzat de noul coronavirus. Focarul a apărut după ce un turist a ieșit din carantină
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    12 Mar 2021   •   08:58

Cambodgia a raportat joi primul deces cauzat de noul coronavirus, pe fondul celui mai mare focar COVID-19 de până acum. Un bărbat în vârstă de 50 de ani a murit din cauza virusului, transmite reuters.com.

Cambodgia a înregistrat doar 1.163 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus de când a început pandemia.

Potrivit Ministerului Sănătății, noul focar a apărut după ce un turist a ieșit din carantină și a mers într-un club de noapte. Autoritățile au decis să închidă timp de două săptămâni școlile publice, cinematografele și barurile.

Cambodgia și-a început campania de vaccinare în februarie. Autoritățile se luptă acum cu un nou focar local, sute de persoane infectându-se.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani s-a infectat luna trecută, în timp ce lucra ca șofer pentru o companie chineză și a murit joi în spitalul în care era internat.

Coronavirus în România, 11 martie 2021. Din nou număr uriaș de infectări

Coronavirus în România, 11 martie 2021. Grupul de Comunicare Strategică a publicat ultimul bilanţ al pandemiei de COVID-19, iar ultimele date arată că au fost înregistrate 5.236 cazuri noi în ultimele 24 de ore.

Până joi, 11 martie 2021, pe teritoriul României, au fost confirmate 845.352 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 774.277 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 5.236 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până joi, 21.252 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat

Citiți și: SONDAJ. Ați avut efecte adverse după ce v-ați vaccinat anti-COVID cu serul de la AstraZeneca?

×
Subiecte în articol: cambodgia coronavirus
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close