Antena 3 CNN Coronavirus Alertă la o școală din București! Fiica unei femei infectate cu coronavirus a continuat să meargă la școală până ieri

Alertă la o școală din București! Fiica unei femei infectate cu coronavirus a continuat să meargă la școală până ieri

Fiica unei femei infectate cu coronavirus a continuat să meargă la școală inclusiv ieri, când autoritățile au anunțat că au decis să suspende cursurile în toate unitățile de învățământ din țară.

Alertă la o școală din București! Fiica unei femei infectate cu coronavirus a continuat să meargă la școală până ieri
11 Mar 2020   •   13:57

Jurnaliștii de la Libertatea au intrat în posesia unui document prin care Școala Gimnazială nr. 56 din Capitală anunță că fiica unei femei infectate cu coronavirus, care învață la clasa I C, a fost la școală până ieri, iar femeia n-a anunțat că este suspectă ori că a fost testată pozitiv.

Femeia este una dintre cele două persoane întoarse din Israel pe 29 februarie.

Directoarea școlii: „Încercăm să prevenim, iar efectele să fie minime”

 

Școala anunță prin acest document că 22 de copii au intrat în contact direct cu fiica ei, care a fost la cursuri inclusiv ieri, 10 martie. Mai mult, în aceeași sală, pe cealaltă tură, învață alți 33 de elevi, iar micuța a frecventat un after-school aflat pe aceeași stradă.

„Documentul este veridic. Știm că mama este internată la Spitalul Matei Balș din Capitală, iar, în acest moment, se fac testele pentru a se stabili dacă și fiica a luat infecția de la mama ei”, au confirmat reprezentanții Școli nr. 56, contactați telefonic de Libertatea.
 

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close