Antena 3 Coronavirus Alertă la o școală din București! Fiica unei femei infectate cu coronavirus a continuat să meargă la școală până ieri

Alertă la o școală din București! Fiica unei femei infectate cu coronavirus a continuat să meargă la școală până ieri

11 Mar 2020   •   13:57
Alertă la o școală din București! Fiica unei femei infectate cu coronavirus a continuat să meargă la școală până ieri

Fiica unei femei infectate cu coronavirus a continuat să meargă la școală inclusiv ieri, când autoritățile au anunțat că au decis să suspende cursurile în toate unitățile de învățământ din țară.

Jurnaliștii de la Libertatea au intrat în posesia unui document prin care Școala Gimnazială nr. 56 din Capitală anunță că fiica unei femei infectate cu coronavirus, care învață la clasa I C, a fost la școală până ieri, iar femeia n-a anunțat că este suspectă ori că a fost testată pozitiv.

Femeia este una dintre cele două persoane întoarse din Israel pe 29 februarie.

Directoarea școlii: „Încercăm să prevenim, iar efectele să fie minime”

 

Școala anunță prin acest document că 22 de copii au intrat în contact direct cu fiica ei, care a fost la cursuri inclusiv ieri, 10 martie. Mai mult, în aceeași sală, pe cealaltă tură, învață alți 33 de elevi, iar micuța a frecventat un after-school aflat pe aceeași stradă.

„Documentul este veridic. Știm că mama este internată la Spitalul Matei Balș din Capitală, iar, în acest moment, se fac testele pentru a se stabili dacă și fiica a luat infecția de la mama ei”, au confirmat reprezentanții Școli nr. 56, contactați telefonic de Libertatea.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close