Antena 3 CNN Coronavirus Încă trei cazuri de coronavirus în Bucureşti. Fiul, nora și nepotul ofițerui MAI infectat cu coronavirus, depistaţi pozitiv cu COVID-19

Încă trei cazuri de coronavirus în Bucureşti. Fiul, nora și nepotul ofițerui MAI infectat cu coronavirus, depistaţi pozitiv cu COVID-19

Înca trei persoane cu test pozitiv de coronavirus au fost confirmate în Bucureşti, a anunţat, marţi, primarul Capitalei.

Încă trei cazuri de coronavirus în Bucureşti. Fiul, nora și nepotul ofițerui MAI infectat cu coronavirus, depistaţi pozitiv cu COVID-19
Sursa foto: Antena 3
de M.Z.    |    10 Mar 2020   •   15:32

Este vorba despre nora ofiţerului MAI cu coronavirus din Bucureşti, soţul acesteia şi copilul lor. Femeia lucrează la Primăria Capitalei. 

"Încă trei persoane cu test pozitiv de coronavirus în Bucureşti! Fiul, nora şi nepotul domnului de 60 de ani, declarat aseară bolnav de COVID-19. Multă sănătate! Putere medicilor şi asistentelor de la Spitalul Victor Babeş.

Ancheta epidemiologică a DSP, pentru persoanele cu care au intrat în contact, continuă. Se impun măsuri sporite de dotare a spitalelor, Ambulanţei, SMURD-ului, DSP cu toată aparatura şi tratamentele necesare, igienă, dezinfecţie, evitarea locurilor aglomerate, închiderea tuturor şcolilor şi grădiniţelor până după Paşte, interzicerea evenimentelor culturale, sportive, de orice natură. Cooperare. Responsabilitate. Acţiune.", a anunţat Gabriela Firea, marţi, pe pagina sa de Facebook.

Primarul Capitalei anunţase recent că femeia şi familia ei sunt internaţi, cu suspicine de COVID-19.

Bărbatul din Bucureşti confirmat luni cu noul coronavirus a fost internat pe 5 martie, cu simptome complet diferite faţă de cele obişnuite în cazul pacienţilor infectaţi cu virusul 2019-nCoV, informa Grupul de Comunicare Strategică.

La câteva zile după internare, pacientul a dezvoltat simptome pulmonare agresive, fapt ce i-a determinat pe medici să ceară efectuarea testului pentru COVID – 19. Bărbatul este ofiţer în rezervă al MAI şi are 60 de ani.

Inițial, pacientul a afirmat că nu a călătorit recent în niciun stat aflat în zonele considerate de risc maxim.

Lista bolnavilor din România infectaţi cu coronavirus. Ce se ştie despre fiecare persoană

×
Subiecte în articol: coronavirus
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close