Antena 3 CNN Economic Auto Accident rutier lângă Ciolpani. O maşină s-a răsturnat în şanţ în urma unei coliziuni

Accident rutier lângă Ciolpani. O maşină s-a răsturnat în şanţ în urma unei coliziuni

Accident rutier lângă Ciolpani. O maşină s-a răsturnat în şanţ în urma unei coliziuni
de N.B.    |    02 Ian 2013   •   17:12

Un elicopter SMURD a fost trimis de urgenţă pe DN1, să preia două persoane rănite într-un accident produs în zona Ciolpani. O maşină s-a răsturnat şi a ajuns în şanţ, cu roţile în sus. Traficul nu este afectat în acest moment. În schimb, a fost blocată circulaţia pe DN1, între Codlea şi Făgăraş, pe ambele sensuri, din cauza unui accident în care au fost implicate 3 maşini.

Reprezentanţii Centrului Infotrafic au precizat că accidentul s-a produs în jurul orei 15.30, pe DN 1, sensul către Ploieşti.
   
Potrivit primelor informaţii, autoturismul în care se aflau cei doi adulţi răniţi s-a răsturnat, iar din spate a venit o altă maşină, în care se aflau cei trei copii şi un alt adult. A doua maşină a ieşit de pe carosabil şi s-a lovit de un parapet.
   
Iniţial, pentru acest accident a fost solicitat la faţa locului şi un elicopter SMURD.


   
Tot pe DN 1, între localităţile braşovene Codlea şi Făgăraş, s-a produs, miercuri după-amiză, un accident în care au fost implicate trei autoturisme, traficul fiind blocat pe ambele sensuri la kilometrul 194+350 de metri, în zona localităţii braşovene Vlădeni.

Peste 2200 de poliţişti au fost scoşi în trafic astăzi, când îşi încheie vacanţa miile de turişti plecaţi de revelion în staţiuni. S-a circulat în coloană de dimineaţă pe DN1, dinspre staţiunile de pe Valea Prahovei, înspre Bucureşti. De la prînz, traficul a fost deviat pe DN1 A.


×
Subiecte în articol: Ploiești
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close