Antena 3 CNN Economic Auto Andrei Gheorghe s-a ales cu dosar pentru vătămare corporală din culpă în urma accidentului rutier

Andrei Gheorghe s-a ales cu dosar pentru vătămare corporală din culpă în urma accidentului rutier

Andrei Gheorghe s-a ales cu dosar pentru vătămare corporală din culpă în urma accidentului rutier
Sursa foto: Andrei Gheorghe
10 Feb 2010   •   16:54

Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti a înregistrat o plângere împotriva lui Andrei Gheorghe, şeful Departamentului de comunicare din Ministerul Finanţelor. Potrivit Mediafax, acesta a fost reclamat pentru vătămare corporală din culpă după implicarea sa în accidentul rutier produs marţi seară în Capitală.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului, dosarul va fi instrumentat de Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.

Surse din cadrul poliţiei au declarat pentru sursa precizată că Andrei Gheorghe a mers, miercuri, la sediul Poliţiei Rutiere pentru audieri.

Tot miercuri, poliţiştii i-au retras lui Andrei Gheorghe permisul de conducere, în schimbul acestuia el primind o dovadă fără termen de valabilitate. Motivul a fost refuzul lui Gheorghe de a se prezenta la INML pentru a i se recolta probe biologice.

Andrei Gheorghe, fără permis


Marţi seară, Andrei Gheorghe a fost implicat într-un accident uşor în zona Pieţei Presei Libere. El a lovit din spate o maşină care staţiona la stop. Potrivit propriilor declaraţii, consilierul de comunicare de la Ministerul Finanţelor a făcut schimb de date de contact cu şoferul celeilalte maşini. Acesta a declarat însă, pentru Jurnalul Naţional, că Andrei Gheorghe ar fi încercat să părăsească locul accidentului, deşi în maşină se afla o femeie care acuza dureri puternice la ceafă.

Declaraţia lui Andrei Gheorghe, la Ştirea Zilei



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Andrei Gheorghe dosar
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close