Antena 3 CNN Economic Auto Amiabila, noua aplicaţie de mobil pentru şoferi, în cazul incidentelor de trafic. Cum funcţionează şi de unde poate fi descărcată

Amiabila, noua aplicaţie de mobil pentru şoferi, în cazul incidentelor de trafic. Cum funcţionează şi de unde poate fi descărcată

Constatarea amiabilă în caz de accident va putea fi completată de astăzi și electronic. Conducătorii auto vor avea acces la o aplicație de mobil care să-i ajute în acest sens.

Amiabila, noua aplicaţie de mobil pentru şoferi, în cazul incidentelor de trafic. Cum funcţionează şi de unde poate fi descărcată
Sursa foto: amiabila.com
de Alexandra Dima    |    17 Oct 2022   •   08:59

Amiabila este aplicația gratuită care digitalizează procesul unei constatări amiabile, putând fi descărcată atât pe Android, cât și pe IOS. 

Practic, cei doi șoferi implicați în accident trebuie să completeze toate datele pe același telefon pentru a desena mai apoi schița împreună.

Astfel, aplicația numită amiabila, poate completa documentul din aceeași perspectivă, iar la final se trimit documentele către asiguratorii ambelor părți implicate.

Cum funcţionează aplicaţia 

E important să știm cum va funcționa aplicația. Mai exact, o descărcăm, creăm un cont, completăm apoi datele personale și datele privind momentul accidentului, apoi adăugăm fotografii de la locul impactului și, în funcție de circumstanțele selectate de ambii conducători, aplicația selectează 3 dintre cele mai probabile circumstanțe în care accidentul ar fi putut să se întâmple în ultimă instanță.

Semnăm și trimitem documentele asiguratorilor RCA ai celor 2 șoferi implicați în accident.

×
Subiecte în articol: amiabilă aplicatie auto accident
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close